PTT duyurdu! 65 yaş üstü emekli maaşları böyle ödenecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maaşını PTT’den alan 65 yaş üstü emekli hak sahiplerinin paraları, e-devlet üzerinden yapacakları başvuruyla evlerine kadar götürülecek.

PTT Bilecik Başmüdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, şirket yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda, PTT AŞ’den maaşını alan 65 yaş üstü emekli hak sahiplerine ödemeler konusunda kolaylık sağlandı.

EMEKLİ MAAŞLARINI KONUTLARINDA ALACAKLAR

e-Devlet üzerinden başvurularını yapan söz konusu vatandaşların, emekli maaşlarını konutlarında alabileceğini duyuran PTT Bilecik Başmüdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

PTT’den emekli maaşı alan 65 yaş üstü emeklilerimizin maaş ödemelerini evlerinde teslim edeceğiz. Bunun için, E-devlet’te bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmetleri / Emeklilik Uygulamaları Başlığı altındaki Türüne Göre Emekli Banka Değişikliği sekmesinden PTT Konutta Teslim seçeneğinin işaretlenmesi yeterli olacaktır.

EK ÜCRET ÖDEMEDEN GERÇEKLEŞTİREBİLECEKLER

Sosyal yardım ödemesi alan müşterilerimiz ise PTT ATM’lerimiz ile kamu bankası ATM’lerinden işlemlerini kolaylıkla ve ek ücret ödemeden gerçekleştirebilecektir. PTT Sosyal Kart’ı olmayan ve kayıp bildiriminde bulunan hak sahiplerimize de anında kart tahsisi yapılacaktır.

Anlayış ve desteğiniz için teşekkür eder, sağlıklu günler dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PTT duyurdu! 65 yaş üstü emekli maaşları böyle ödenecek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 65 yaş üstü yaşlılarımız internete kullanmıyorsa evde bilgisayar yoksa, e devlet girişleri yoksa nasıl olacak bu iş…

    Cevapla
    • ptt maaş alıyorsa ptt yi arayarak evine getirilmesi istenecek ve evde kendisine ödenecektir duyarlılığınıza teşekkür ederim. ptt her yerde teşekkürler

      Cevapla
    • hepsi gösterme akp nın bir aldatması esnafı düşünmez elkirik su dogalgaz nasıl ödenecek bilmez kücük esnafa destek yok koperatife giidersin adamına göre muamele ederler bu halkı bu hale getiren allah kahr etsin

      Cevapla
Bizi Takip Edin