PTT Personelinden Örnek Davranış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik PTT Başmüdürlüğü personeli, Gölpazarı ilçesine bağlı Kurşunlu köyünde çevre temizliği yaptı.

Bilecik PTT Başmüdürlüğü çalışanları, toplum farkındalığını arttırabilmek için atık toplama etkinliğinin 1.sini Gölpazarı ilçesi Kurşunlu köyü Mesire alanında gerçekleştirdi.

 

Köyün mesire alanında toplanan başmüdürlük çalışanları, arazideki atıkları topladı.

 

PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak ve farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

 

Bozkurt; “Geçen yıl topladıkları 483 kilogram kağıt, 95 kilogram plastik, 40 kilogram cam atığı yetkilendirilmiş geri dönüşüm firmalarına teslim ettik, duyarlı vatandaşlarımız ve personelimiz tarafından iş yerlerimizde toplanan 21 kilogram kullanım ömrü tamamlanmış pilleri de havaya ve toprağa verdiği zararların minimize edilmesi için Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğine posta yoluyla göndermiştik. Bu tür etkinliklerimiz sürecek.” dedi.

PTT Personelinden Örnek Davranış
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Bostancı ile Göldağı çeşmelerini de görürsünüz inşallah. Temizlik imandan gelir, gelen turistlere örnek olacak davranış olmuş, bir daha ki seferlerinde çöplerini de yanlarına alıp dönerler İnşallah.

    Cevapla
  2. bırakında iki çöp atsınlar bütün gün masa başında oturmak yorar adamıı

    Cevapla
  3. 2 Mayıs 2019, 14:23

    Herkes yaptığı çöpünü alıp götürse hiçbir sıkıntı kalmaz.PTT çalışanlarına ve halil beye teşekkürler.

    Cevapla
  4. PTT derken reklamlar tam gaz devam ediyor, KURŞUNLU EKOKÖY Projesi, YOL KENARLARINA PEMPE AKASYA ETKİNLİKLERİ, KIZILÇIK BAHÇELERİ……..

    Cevapla
  5. Ptt demişken hepsi dedem yaşında bıraksalar da gençleri koysalar oraya. Klavye üstünde tuş arayanımı dersin gözlükleri olmasına rağmen ekranın içine girerek iş yapanı mı dersin. Ptt ye gidesı gelmiyor insanın. Sistem yok sistem yavaş ama çene var muhabbet var çay kahve var.

    Cevapla