REKTÖRLÜK SEÇİMİ BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin yeni rektörünün belirlenmesi amacıyla ilk aşama olan Yüksek Öğretim Kurumu’na gönderilmesi için 6 adayın belirlenmesi işlemi başladı.

Sabah saat 10.00’da başlayan seçimde 179 öğretim üyesinin oy kullanması bekleniyor. Rektör adaylığı belirleme seçiminin saat 15.00’da son bulacağı belirtildi.

6 İsim rektör adayı oldu

Seçim, üniversitenin en kıdemli öğretim üyesinin divan başkanlığına, yardımcıları olarak da bir doçent ve bir yardımcı doçentten oluşan 3 kişilik divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Daha sonra 6 isim tek tek ayağa kalkarak aday olduklarını ilan ettiler.Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin yeni rektörü olmak isteyen isimler şu şekilde;İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Taş, Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kurban, Rektör Yardımcısı ve Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdulhalik Bakır, Makine ve İmalat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şeref Soylu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Harun Tunçel.

 



 











REKTÖRLÜK SEÇİMİ BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin