ROBOTUM BENİM SÖZÜMÜ DİNLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Tahir Büyükakın, “Robotum Benim Sözümü Dinler” projesinin ve “Pazaryeri İlçe Halk Kütüphanesi”nin açılışına katıldı.İlçede vatandaşlar tarafından samimi bir şekilde karşılanan Vali Büyükakın, her iki programında kendisini çok heyecanlandırıp, gururlandırdığını ifade ederek “Buraya deyim yerindeyse koşa koşa geldik.” dedi.

 

 

8 DEĞİL 18 SAAT ÇALIŞACAĞIZ

Vali Büyükakın, Kaymakam Bayram Sağır, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, projede emeği geçen yetkililer ve öğrenciler ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşen “Robotum Benim Sözümü Dinler” açılış töreninde, öğrencilerle geleceğin dünyasında yaşanacaklar hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Teknolojinin rekabet koşullarını değiştirdiğine dikkat çeken Vali Büyükakın, “Geleceğin dünyası, nesneler arası etkileşimi, robotikleşmeyi, yazılım ve kodlamada uzmanlığı gerektirecek şekilde şekilleniyor. Sizlerde bu değişime uyum sağlayacak şekilde eğitilmek zorundasınız. Bizler sizlerin bu koşullara uyum sağlamanız için elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz. Çünkü yenidünya düzeninde yerini almak, güçlü olmak istiyorsan gelişime ayak uydurmak zorundasın. Bu nedenle sizlere bu koşulları sağlamak adına gerekiyorsa 8 saat değil 18 saat çalışacağız. Size imkanlar sunacağız. Hepinize çok teşekkür ediyor ve sizlerle gurur duyuyorum.” dedi.

ROBOTUM BENİM SÖZÜMÜ DİNLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin