SAADET PARTİSİ BİLECİK KOLLARI ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla vatandaşlara hoşaf dağıttı.

bilecik haberleri

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşçı, Şehitler Parkı’nda hoşaf dağıtım etkinliğinde, tarihin şerefli torunları olarak ataların değerlerini ve armağan edilen zaferleri unutmamayı ve unutturmamayı bir borç bildiklerini söyledi.

Taşçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Bugün 101 Yıl önce Çanakkale’ de 253 bin Şehid, İmanın İmkana, Mananın Maddeye, Hakkın batıla galebesinin sembol sözü ÇANAKKALE GEÇİLMEZ diye haykırdı!
Şüphesiz bu haykırış tarihimizdeki bütün zaferlerde olduğu gibi Milli Görüş ile yapılmıştır. Çünkü Milli görüş, milletimizin aslı, özü, inancı, tarihi, ruh kökü ve ta kendisidir. Prof. Dr. Necmeddin ERBAKAN Hocamızın deyimiyle “Seyit Çavuş’un 250 kiloluk mermiyi kaldırdığında yüreğinde taşıdığı iman neyse Milli Görüş od ur!”
101 Yıl önce bugün ŞANLI DESTAN ÇANAKKALE ZAFERİMİZİ, canlarını, gözlerini kırpmadan vererek yazan, tarihin bu eşsiz olayını gerçekleştiren ve bizlere armağan eden Aziz Şehidlerimizi rahmet, minnet, şükran ve özlemle anıyoruz.
Bu Zaferin varisleri olan siz Aziz Milletimizi tebrik eder. Nice 101. yıllar dileriz!
Unutmayın! ÇANAKKALE, imkana, maddeye ve batıla karşı, 253 Bin İman Dolu Göğsün ZAFERİDİR!

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
 

SAADET PARTİSİ BİLECİK KOLLARI ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin