ŞAMPİYON BİLECİKSPOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik 1. Amatör ligi son haftasında 1308 Osmaneli Belediye Spor ile Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ne çıkmak için mücadele veren BilecikSpor, 66 puan ile şampiyon oldu.

 
Kıyasıya mücadele saat 16.00’da başladı. Bilecik 1. Amatör ligde son haftada 65 puanla lider olan Bilecikspor, 64 puanla ikinci yer alan 1308 Osmaneli Belediye Spor ile Osmaneli deplasmanında karşı karşıya geldi.
1308 Osmaneli Belediye Spor’da forma giyen Hakan Varnalı, maçın 40’ıncı dakikasında durumu eşitleyen golü kaydetti. Maçın ikinci yarısında gol sesi çıkmazken uzatmalarda çıkan olaylar sonrasında Bilecik Spor taraftarları stad dışarısına çıkarıldı.
Her iki tarafın seyircisinin yoğun tezahüratı maç boyu devam etti. İlk yarıya hızlı başlayan Bilecikspor 22’inci dakikada penaltı fırsatı yakaladı. Bu fırsatı iyi değerlendiren Damgaç Keçe, Bilecik Spor’u 1-0 öne geçirdi. Berabere kalan Bilecik Spor 66 puan ile şampiyon oldu.Bilecikspor, Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselebilmek için Vitraspor ile karşılaşacak. İkinci yarıda eşitlik bozulmazken Bilecik Spor 66 puan ile Bilecik 1. Amatör Ligi’nde şampiyonluğunu ilan etti.

 

Bilecik Spor, önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Liginde mücadele etmek için Vitra Spor ile Play-off karşılaşması yapacak.


İLGİLİ HABERLER:

ŞAMPİYON BİLECİKSPOR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. tebrikler simsekler tarftarıda kutlamk lazım helal gençlerr

    Cevapla
  2. 3 Nisan 2017, 22:13

    önemli olan bal liginde oynayabilmek gerisiamatörde şampiyon olmuşun neye yarar

    Cevapla
Bizi Takip Edin