“Sanayi alanlarına önem verelim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Bilal Şentürk, Şeyh Edebali Üniversitesi Senato Toplantı Salonunda, Bilecik’in imajının ve refahının yükseltilmesi için katma değeri yüksek sanayi alanlarına önem verilmesinin gerektiğini ifade etti.

Bilecik sanayisinde üretilen ürünlerin detaylı analiz çalışmasını yaparak yatırımcıları doğru alanlara yönlendirilmesi gerektiğinin vurgusunu yapan Vali Şentürk, bu sayede başarılı ve örnek olabilecek yatırımların destekleneceğini ve üretim sektöründe başarı elde edilebileceğini söyledi.

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş da, KÜSİ’nin kent için büyük önem taşıdığını ifade ederek, KÜSİ’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve işbirliğinin bugün geldiği noktadan memnuniyet duyduğunu belirtti.

KÜSİ kapsamında son 6 ay içerisinde yapılan faaliyetler ile ilgili bilgilendirmede bulunan KÜSİ Bilecik İl Temsilcisi Prof. Dr. Harun Mindivan, KÜSİ bünyesinde yapılan çalışmalardan olumlu geri dönüşler aldıklarını, bu kapsamda yapılan çalışmaların artık daha somut hale geldiğini ifade etti.

Vali Şentürk’ün yanı sıra Belediye Başkanı Semih Şahin, Vali Yardımcısı Akın Yılmaz ve KÜSİ üyelerinin katıldığı toplantı, KÜSİ il planlama ve geliştirme kurul kararları ile diğer gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

“Sanayi alanlarına önem verelim”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin