Şarküteri Reyonu Dolabı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarküteri dolabı süper marketlerde en çok ihtiyaç duyulan soğutucu dolaplardır. Şarküteri dolapları yatay olarak tasarlanmış ve cam ile kaplıdır. Şarküteri dolaplarının ön kısımlarının cam ile kaplı olması alış veriş sırasında yiyeceklerin kolay bir şekilde görülmesini sağlar. Şarküteri dolapları et tavuk balık gibi ürünlerin soğuk muhafazasını sağlar. Ayrıca şarküteri dolaplarında peynir süt yoğurt ayran gibi ürünlerin de soğuk muhafaza edilmesi sağlanır.

Süpermarketlerde kullanılan soğutucu dolap çeşitlerinden biri de şişe dolabı olarak karşımıza çıkıyor. Şişe dolapları hem büyük süpermarketlerde hem de küçük ölçekli işletmelerde en fazla ihtiyaç duyulan soğutucu cihazlardır. Şişe dolapları dikey tasarıma sahip buzdolaplarıdır. Şişe dolapları sayesinde su, meşrubat, gazlı içecek gibi ürünlerin soğuk muhafaza altında olması sağlanır. Envoytec sitesini ziyaret ederek modelleri görebilirsiniz.

Manav Reyonu Dolabı Ve Fiyatları 

Manav reyonu dolabı herkesin aşina olduğu bir dolap çeşididir. Açık bir tasarımı bulunan manav reyonu dolaplarında yaş sebze ve meyvelerin istenilen seviyede muhafaza edilmesi sağlanır. Ön kısmı açık olan bu dolaplar sayesinde sebze ve meyveler rahat bir şekilde sergilenir ve müşterilerin istedikleri gibi alış veriş yapması sağlanır.

Küçük bakkallar kasaplar ve büyük süper marketlerde kullanılan sanayi tipi buzdolabı çeşitleri farklı boyutlarda ve farklı model özelliği ile üretilerek satışa sunulmuştur. Dolayısı ile ürünün model özelliğine ve ebatlarına bağlı olarak fiyatlarında değişkenlik görülür. Bilgi almak için Envoytec sitesine bakabilirsiniz.

 

Şarküteri Reyonu Dolabı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin