SAS beyin eğitim programı, Bilecik’te uygulamaya başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAS beyin eğitim programı, Bilecik’te uygulamaya başladı.

Kurulduğu 2008 yılından bugüne kadar dünya genelinde binlerce kişinin hayatında pozitif değişim yaratan “SAS beyin eğitim programı” ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel eğitim öğretmeni ve Floortime klinisyeni Seda Ünal, SAS metodunun dinletiler şeklinde uygulanan müziğin konuşma seslerini ve tonları kullanarak beynin iki yarı küre arasındaki iletişimi güçlendirdiğini söyledi.

Küçük bir ses dalgasından büyük sonuçlar elde ettikçe küçük diye adlandırılan kavramın çok da küçük olmadığını ifade eden Ünal, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

SAS Dinleti Programları, beyin fonksiyonlarını geliştirmek için tasarlanmıştır. Dinleti programları çok kısa bir sürede bireylerin yaşam kalitelerinin artmasında yardımcı olur. Beynin düşünme, öğrenme, konuşma, beden kontrolü gibi ilgili merkezlerini uyarır ve beynin her iki hemisferinin daha hızılı ve dengeli bir iletişim kurmasına yardımcı olur.

SAS-Smart, 5 yaş ve üstü çocuklar ile gençlerin öğrenme becerilerini ve akademik başarılarını destekleyen, bireye özel hazırlanan dinleti programıdır.

SAS-Boost, 2 yaş ve üstü çocuklar için nörogelişimsel bozukluklar arasında yer alan Otizm Spektrum Bozukluğu, Asperger Sendromu, Down Sendromu ve Serebral Palsi gibi durumlarda kullanılan dinleti programıdır.

SAS-Balance, duygudurum problemi yaşayan yetişkinlerde psikolojik bozuklukların giderilmesi için hazırlanmış dinleti programıdır. SAS Balance iş ve özel hayatın getirdiği zorluklarla baş edebilmeye yardımcı olur.

SAS-Life Dinleti Programı, yaşın ilerlemesiyle ortaya çıkan Bilişsel Bozukluklar, Unutkanlık, Beyin Felci gibi durumlarda uygulanır. Her bir program danışanın ihtiyacına göre tasarlanır.

Diğer yandan, SAS Beyin eğitim programı uygulayıcısı Selda KARTAY’a  0554 857 56 14 numaralı telefonu arayarak yada @selda.kartay instagram adresinden ulaşabilirsiniz.

SAS beyin eğitim programı, Bilecik’te uygulamaya başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin