Seçim Süreci ve Çalışmalar Değerlendirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda AK Parti İl başkan yardımcılarıyla seçim süreci değerlendirildi.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, AK Parti Gençlik Koları Başkanı Onur Karaman ve üyeler katıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Karabıyık, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte seçim süreci ve çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Seçim Süreci ve Çalışmalar Değerlendirildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bilecik ili Merkez ilçesi İsmetpaşa mah. Futbol sokağındaki trafik akışının tek yön olarak yapılması biz vatandaşları çok ağır bir şekilde zor durumda bırakmıştır. Arabam ile kendi evime ve çocuğumun okuluna gidebilmem neredeyse imkansız hale gelmiştir. Futbol sokağa yapılan tek yön uygulamasının iptal edilerek vatandaşların mağdur olmayacağı bir şekilde yeniden düzenlenmesini temenni ederim. Benim görüşüm çift taraflı olarak araç parkı edilen yolun tek tarafına park yasağı konulmasını bu sayede yolun eskisi gibi çift taraflı olarak araç akışının olacağı görüşündeyim. Dedeoğlu cd. üzerine yapılan uygulamanın Futbol sokağa da yapılması daha uygun olacaktır. Biz vatandaşların mağduriyeti en aza indirilmiş olur. Futbol sk. üzerinde bulunan Kozabirlik ilk öğretim okulunda okuyan öğrencilerin %80 inin üzerindeki kişiler ismetpaşa mh. ve gazipaşa mh. tarafında oturmaktadır. Burada okumakta olan çocuklarımızı arabamız ile okula götürmek sizlerin sayesinde zora girmiştir. Ülkeyi ve Belediyeleri yönetmek vatandaşı sorunlarına çözüm bulmak mı yoksa vatandaşa zulüm etmek mi? Biz vatandaşın en küçük sorunlarına çözüm bulamayacaksanız o koltuklarda oturmayın…..

    Cevapla
Bizi Takip Edin