SEÇİMLERDE İTTİFAK İÇERİSİNDE YER ALACAK MI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman Haber 228’e Özel Açıklamalarda Bulundu.


Haber 228 Temsilcisi Uğur Baklacı’nın sorularını cevaplayan Başkan Korkman Memleket Partisi’nin yapılacak seçimlerde ittifak içerisinde olup olmayacağını değerlendirdi.

Bilecik Memleket Partisi’sini değerlendiren İl Başkanı Korkman; “1 yıl önce kongremizi yaptık Memleket partisi Bilecik İl Başkanlığı olarak. Çalışmalarımız devam aralıksız devam ediyor.Zaman zaman sosyal medyalarımızda bunları paylaşıyoruz. Oralardan aldığımız tepkiler var. Muhalefet etmeyen doğruya doğru demeyen bir muhalefet var.Bizde politikamız içerisinde doğruya doğru yanlışa yanlış diyoruz. Ülke de yada Bilecik’te de var şu olmazsa biz Memleket partisine oy vereceğiz diyorlar. Partili olup ta bizim istediğimiz aday olmaz ise biz memleket partisine oy vereceğiz diyorlar. Muharrem İnce’nin hiç bir yanlışı yok bu güne kadar söyledikleri çıktı doğruları söyledi, bu memleketi iyi yönetir diye düşünüyorlar.”  dedi.

Memleket Partisi İttifak İçinde Yer Alacak mı?

Bilecik’ten muhalefet partilerine seslenen Korkman; “Memleket partisi kurulduğu zaman seçim sistemi 50 artı 1’i alan Cumhurbaşkanı olacak. Bunun bir diğer yansıması ilk turda 50 artı 1’i alamayan 2’inci turda 50 artı 1’i alan Cumhurbaşkanı olacak. Biz ittifak yapmak için ittifak yola çıkmadık. Biz 50 artı 1 almak için yola çıktık. Şu ittifakı yapmak istiyoruz. Bilecik’te muhalefet eden muhalefet partileri olarak bir ittifak yapmak istiyorum kendileriyle bu ittifakı da açıklıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi var aday kim olursa olsun o başkan ama seçmen ittifakı ve sandık ittifakı istiyorlar bunun derhal yapılması lazım. Bunu genel başkanımızda söyledi. Buna Bilecik’te örnek olsun muhalefet partililerine sesleniyorum. ‘Gelin önce bir seçmenleri tanıyalım.’ Sandıkları nasıl koruyacağımızı nasıl sahip çıkacağımızı konuşalım bir ittifak yapalım kim olursa olsun.” diye konuştu.

“Böyle ittifak olmaz bunlar altın günü yapıyorlar.”

İl Başkanı Korkman; “Bizim adayımız Muharrem İnce aday adayı Bizim partimizde üyeler seçecek ve seçilir diye düşünüyoruz ittifak konusu. Eğer ittifak olacaksa böyle ittifak olmaz bunlar altın günü yapıyorlar.” ifadelerine yer verdi.

SEÇİMLERDE İTTİFAK İÇERİSİNDE YER ALACAK MI?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Sende cumhur ittifakındaki desteklersin olur biter ne kafanı takıyorsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin