ŞEHİDİMİZ OSMAN ER’İN AİLESİNE BERAT VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Temmuz günü PKK’lı teröristler tarafından Hakkari Şemdinli Aktütün yolunda şehit edilen askerimiz Piyade Er Osman ER’in ailesine Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Şehit Beratı takdim edildi.

3-kaymakam-3

Şehidimiz Piyade Er Osman ER’in ailesine verilen berat merasiminde Bilecik Valisi Süleyman Elban, 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Zafer Koç ile birlikte İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Murat İnce, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Osmaneli AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Murat Göksu, Şehidimiz Osman ER’in Babası İsmail Er, kardeşi ve yakın akrabaları da katıldı.

 

Şehidimiz Osman Er’in Osmaneli İnönü Mahallesi’nde yaşayan ailesine birçok kez gelen Bilecik Valisi Süleyman Elban ve 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, bu sefer ki ziyaretlerinde şehidimizin ailesine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak imzalı Beratı getirdi. Şehitlik Beratı’nda şöyle deniliyordu: “Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan Kara Kuvvetlerimizin asil bir ferdi olarak vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Göstermiş olduğu yiğitlik ve cesaretle Türk milletinin varlığının birlik ve beraberliğinin ve vatan sevgisinin ölümsüz sembolü olarak hatırası sonsuza kadar kalbimizde yaşayacaktır”

 

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Kara Kuvvetleri Komutanı imzalı şehit beratını, şehidimizin evinde baba İsmail Er’e verdi. Çok duygulanan ve onurlanan babanın gözleri doldu. Oğlu ile gurur duyduğunu ve şehit babası olmaktan her daim mutluluk duyacağını belirtti.

1-kaymakam4 2-IMG_6418

 

ŞEHİDİMİZ OSMAN ER’İN AİLESİNE BERAT VERİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin