Şehir Merkezindeki Sorunlar Çözüme Kavuşuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin, şehir merkezinde devam eden altyapı çalışmalarına yaptığı inceleme ziyaretinde ‘’Bilecik’i kent yapıyoruz ve dönemimizde bütün altyapı sorunlarını çözmüş olacağız’’ dedi.

Belediye Başkanı Semih Şahin, beraberinde Başkan Danışmanları Selçuk Erdağı, Rafet Özbek ve ilgili birim müdürleri ile birlikte şehir merkezinde devam eden altyapı çalışmalarında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Bilecik’in şu an sahip olduğu altyapının yetersiz ve düzgün olmadığına vurgu yapan Başkan Şahin, şunları söyledi:

‘’Bilecik kent yapmaya karar verdik ve şu ana kadar düzgün şekilde yapılmayan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görüldüğü üzere rastgele yapılan altyapıyı, normal hali neyi gerektiriyorsa ve modern kentlerde olan şekliyle tüm altyapısını yapmaya başlıyoruz. Bir yerin köy değil şehir olduğunun en iyi göstergesi altyapısının her yönüyle tamamlanmış olmasıdır. İşe başından başladık ve bütün Bilecik’in altyapısını düzenlemek adına çalışmalarımıza başladık. Hizmet dönemimizde bütün altyapı sorunlarını çözmüş olacağız.’’ Dedi.

Çalışmaların teknik kısmı hakkında bilgi veren Başkan Şahin, ‘’Çalışmamızın ilk etabı olarak Dedeoğlu Caddesi ile Şerifpaşa Camisinin alt kısmındaki Kültür Sitesi Parkının olduğu alanda başladık. Şu an ana kollektor yağmur suyu bağlantısı yapılıyor ve bu çalışma tamamlandıktan sonra ara bağlantılar yapılacak. Bu etap 1440 metrelik olup çalışmalar tüm hızıyla devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin ve beraberindekiler daha sonra esnaf ve vatandaşları selamlayarak, sohbet etti.

Şehir Merkezindeki Sorunlar Çözüme Kavuşuyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. BİLECİK İÇİN ÇALIŞIN CANIMIZI VERELİM…

    Cevapla
  2. DAHA YENİ ASFALT ATILDI MADEM BÖYLE BİR İHTİYAÇ VARDI NEDEN ASFALTA PARA VERİLDİ BİRİLERİ ZENGİN Mİ EDİLDİ DEMEK GELİYOR

    Cevapla
  3. ben orasının tıkandığını hiç görmedim bu ne perhiz acaba

    Cevapla
  4. Semih başkanın yaptığı dostlar alışverişte görsün.

    Cevapla
Bizi Takip Edin