Şehircilik Şurası Genel Kurulu toplantısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nde Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen ‘Şehircilik Şurası Genel Kurulu’na toplantısı yapıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eedoğan’ın katılımlarıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Şehircilik Şurası’na katıldı.

 

 

30 büyükşehir belediye başkanı ile il ve ilçe belediye başkanları, akademisyenler, bürokratlar, uzmanlar ve ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda kentsel dönüşüm, imar konuları, yerel yönetimler, kentsel tasarım, sosyal donatı, dışgöç, kentsel kimlik, koruma geliştirme, yaşam kalitesi gibi konular ele alındı.

 

 

Toplantının sonunda Belediye Başkanları, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki ofisinde ziyaret etti. Burada Milletvekili Eeldemir ile belediye yatırımları ve yapılacaklar konusunda bir süre sohbet eden belediye başkanları daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi binasından ayrıldılar.

Şehircilik Şurası Genel Kurulu toplantısı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin