”ŞEHİT POLİS MEMURU KAZIM ESMER” PARKI AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Söğüt Belediyesince, ”Şehit polis memuru Kazım Esmer” adına yaptırılan parkın açılışı gerçekleştirildi.
 Parkın açılışına, Vali Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Söğüt Kaymakam Vekili Burhan Terzioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, 15 Mart 2016 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan polis Memuru Kazım Esmer’in babası Mehmet Esmer ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İlahilerin seslendirilmesi, Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ve şehit polis memuru Esmer’in öz geçmişinin okunması, öğrenciler tarafından oluşturulan mehteran takımının gösterisinin ardından Vali Büyükakın ve milletvekili Eldemir, şehit Esmer’in babası Mehmet Esmer’e fotoğrafının ve özgeçmişinin bulunduğu tabloyu hediye etti.
Vali Büyükakın, burada yaptığı konuşmada, huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bu şehit polis memurumuz Kazım Esmer ve tüm şehitler sayesinde olduğunu vurgulayarak, ”Allah gerektiğinde vatan için gözünü kırpmadan canını feda edecek yiğitler ile anne ve babalarını eksik etmesin. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğünün ebediyen devam etmesini diliyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Aydoğdu ise eski sağlık ocağının bulunduğu alanın park yapılması amacıyla belediye verildiğini anlatarak, parkın ismini belediye meclis üyelerinin de kararıyla şehit polis memuru Kazım Esmer’in adının verdiklerini söyledi.
Konuşmaların ardından Vali Büyükakın ve beraberindekiler, ”Şehit polis memuru Kazım Esmer”in adının verildiği parkın açılışını gerçekleştirdi.
”ŞEHİT POLİS MEMURU KAZIM ESMER” PARKI AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin