Selçuk E. tahliye oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi’ndeki odasında rüşvet aldığı iddiasıyla suçüstü yakalan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen belediye iştiraklerinden Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk E., tahliye oldu.

Bilecik’te devam eden bir AVM inşaatının belediyedeki işlemlerini takip etmek için 200 bin dolar aldığı iddiasıyla  suçüstü yakalanan ve 20 Ocak 2022 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen KAYI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk E., Kanuni süre dolumu kapsamında tahliye edildi.

Diğer yandan, Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı, Selçuk E.’nın tahliyesine ilişkin karara itiraz ettiği ve itirazın değerlendirileceği öğrenildi.

– OLAY

Bilecik Belediyesi iştiraklerinden Kayı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Selçuk E.’nın, bina ruhsat bedeli ve iş takibi için başvuranlardan rüşvet istediğinin tespit edilmesi üzerine, 19 Ocak’ta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince operasyon düzenlenmişti.

Selçuk E. tahliye oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 1 baklava çalan yıllarca yatar, milyonları götürenler serbest kalır bunada Türkiye’deki adalet sistemi denir

    Cevapla
    • Ustat baklava çalana hırsız. Dolarları götürene KLİPTOMANİ denir malesef bu böyle yüksek sosyete böyle diyorrrr

      Cevapla
  2. İşte adalet demek ki çalarsan büyük ÇALACAKSIN

    Cevapla
  3. Selçukkkk. Aslan parçası akıllı çocuk seni gene yırttın paçayııııı aman dikkat et sensen ol böyle rüşvet irtikap yolsuzluk zimmet olaylarına adını yazdırmaaa semihhh sana daha mühim görevler tevdi ederrr sen lazımsınn ona sensiz yapamaz o Lenn selçukk sakınn birdaha belediyeye gidem midem deme sen ufak ufak yürü anca gidersin semihhh bulur seni o gülmeye devam ediyo seni düşünemecek şimdiii onun aklı Başkan koltuğundaa ammaa zor senn kafana göreeee 😄🌹🌹

    Cevapla
Bizi Takip Edin