Selim Yağcı; cumhurbaşkanı adayının bir daha bilgilerini tazelemesini öneriyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik milletvekili adayı Selim Yağcı, “Bugün Külliye’de kullanılan mermerin en az yüzde 50’sinden fazlası Bilecik’in taşından ve Bilecik’li bu anlamda sanayicilerimizin ürettiği mallardan alınmıştır.” dedi.

Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve Bien Seramik tarafından yapımı sona eren Bilgi Evi’nin anahtar teslim törenine katılan Yağcı, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Bilecik’teki mitinginde ortaya attığı bir iddiaya cevap verdi.

 

Yağcı, 24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, “Bizler de alanda hemşehrilerimiz ile kucaklaşmakla meşgul olduğumuz için bazı medya aracılığıyla bazı şeylere cevap verme fırsatını bulamıyoruz. Özellikle Bilecik’imiz de Cumhuriyet Halk Partisi cumhurbaşkanı adayı geldiğinde şöyle bir ifade kullandı, ‘Cumhurbaşkanlığı Külleyisi’nde Bilecik’in mermeri yoktu, niye yabancı mermer alınıyor, granit alınıyor’. Ben Bilecik’te 15 yıldır belediye başkanı olan bir kardeşinizim. Bu konuya ilişkin olarak ilgililer tarafından bir açıklama yapılır mı diye biraz da bekledim ama bizzat kendimin şahit olduğu ve daha sonra da teyit ettiğim bir çok görüşmeden sonra ifade ediyorum. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, zannedersem bu konuda yanlış bilgilendiriliyor.”

Kendisinin bu konuda şahit olduğunu dile getiren Yağcı, “Bugün Külliye’de kullanılan mermerin en az yüzde 50’sinden fazlası Bilecik’in taşından ve Bilecik’li sanayicilerin ürettiği mallardan alınmıştır. Bilecik’li sanayi kuruluşlarından alınmıştır. Bu konuda sayın cumhurbaşkanı adayının bir daha bilgilerini tazelemesini öneriyorum. Çünkü o çalışma sürecinin içerisinde bende ilgililer noktasında Bilecik’in taşının özel ve böyle yapılacak bir yapıda anlam ifade edeceğini söyledim.” diye konuştu.

Selim Yağcı; cumhurbaşkanı adayının bir daha bilgilerini tazelemesini öneriyorum
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 7 Haziran 2018, 16:15

    sizin hiç konusmaya hakkınız yok selim bey biz millet iradesini mecliste temizlikçi yerine meclis baskanı görmek isteriz

    Cevapla
    • Bir Bilecikli olarak bizleri yerin dibine soktunuz Temizlikçi olurum demek le selim bey Bu kadar mı düştünüz Ayıp ayıp

      Cevapla
  2. 7 Haziran 2018, 18:46

    Hindistan’dan geldi taşlar yağcı selim granitaş fabrikası işledi taşı yalan konuşma taşları temizlemeye gittiğinde görürsün zaten taşları.

    Cevapla
  3. Şahit olmakla ispat edemezsin, bunun bi belgesi kaydı kuydu olur,koyarsin ortaya.tabi varsa !

    Cevapla
  4. 8 Haziran 2018, 05:24

    yeniköyün içinden geçen asfalt yol tam bir rezalet..seçimden önce yol düzelmezse bu sefer sandık sonucu çok süpriz olur..

    Cevapla
  5. 9 Haziran 2018, 04:06

    mermerleri silen paspası bari bilecikten alında memleket kazansın sayın yağcı

    Cevapla
Bizi Takip Edin