SELİM YAĞCI’DAN TAM DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük ilçe merkezinde yer alan Hal Meydanı’na yapılacak projenin seçilmesi için Kapalı Pazar yerinde proje sergisi açıldı.

Proje sergisine vatandaşlar yoğun İlgi gösterirken sergi açılışına katılan AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı’da projeye tam destek verdi. En beğendiği projeyi seçen Yağcı, ankete katılarak oy kullanmayı da ihmal etmedi.

 

Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan 23 adet Hal Meydanı projesi bu gün Kapalı Pazaryerinde açılan sergi ile Bozüyüklülerin beğenisine sunuldu. Cumartesi ve Salı günü açık olacak olan Hal Meydanı Projeleri Sergisi’ni gezerek projeleri inceleyen vatandaşlar projeleri değerlendirerek en beğendiklerine oy verdiler.

Sergi açılışında konuşan AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı, “15 yıl belediye başkanlığı yapan bir milletvekili adayı olarak bu çalışmaları görünce heyecanlanıyoruz. Gerçekten şehirler yaşamımızın ayrılmaz parçaları. Mekan ve insan kavramı birbirinden ayrılmaz iki unsur. Mekanlarımızı insanlarımızın rahat ve huzurlu yaşamasına uygun hale getirmekte idarecilerin yöneticilerin en büyük görevi. Bir mekan düzenlemesi yaparken insani özellikler çok önemli. Ve bunu tek bakış açısından değil de Fatih kardeşimle ve Selçuk Üniversitemizin iş birliği içerisinde yaptığı gibi çok değişik gözlerle o mekana bakmak insanların ihtiyaçlarını bu değişik açılardan gözlemlemek son derece önemli. Bozüyük biliyorsunuz Bilecik’in kalbi. Bozüyük’ün kalbi de hal camiinin bulunduğu bu alan. Bu alana bu kadar kapsamlı ve hassas bir şekilde yaklaşılması her türlü takdirin üzerinde. Ben böyle güzel bir çalışma için çok değerli Fatih Bey kardeşimi canı gönülden kutluyorum. Projeye benim tarafımdan her türlü desteğin verileceğinin bilinmesini istiyorum. Teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Hocalarımıza ve öğrencilerimize de teşekkür ediyorum . Böyle el ele gönül gönüle verdikçe ata yadigarı bu toprakların daha güzel olacağına canı gönülden inanıyorum. Ben şimdiden meydanımıza yapılacak çalışmaların Bozüyük’ümüze, Bilecik’imize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

SELİM YAĞCI’DAN TAM DESTEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin