Sendika Şube Başkanına Silahlı Saldırı’da İlk Duruşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büro Memur-Sen Yalova ve Bilecik temsilcisi Mustafa Akış, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu bacaklarından yaralanmıştı.

 

Büro Memur-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Akış’ın Bilecik’in Bozüyük ilçesinde silahla yaralanması olayıyla ilgili ilk duruşma Bozüyük Adliyesinde yapıldı.

 

Edinilen bilgiye göre; 28 Kasım 2018’de Bozüyük ilçesinde Kasımpaşa Mahallesi 107 Sokak’ta, Büro Memur-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Akış’a (37), evinin önünde maskeli bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, bacaklarından yaralanan Akış, Bozüyük Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

 

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan emniyet ekipleri, Eskişehir ve Bozüyük’te düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda M.K.A, M.F.P., F.K., İ.M., T.D., M.G., H.G., Ö.A. ve O.S.’yi gözaltına almış ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı.

 

Sadece avukatların ve sanıkların alındığı duruşmaya, M.K.A ve H.G.’nin tutukluluğuna devam, M.F.P., F.K., İ.M., T.D., M.G. ve Ö.A.’nın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.


İLGİLİ HABERLER İÇİN RESME TIKLAYIN..

 

Sendika Şube Başkanına Silahlı Saldırı’da İlk Duruşma
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin