Sevcan Durmaz’ın Büyük Hayali GİVİU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giviu markası iş elbiseleri alanında çalışan en önemli markalardan birisidir. Henüz marka geçmişi yeni olsa da markanın kurucusu olan Sevcan Durmaz iş elbiseleri sektöründe oldukça köklü ve başarılı bir geçmişe sahiptir. Kendisi 15 yılı aşkın bir süredir iş elbiseleri alanında hizmet veren en önemli tekstil firmalarında çalışmıştır. farklı departmanlarda almış olduğu görevler ve bu alanda kazanmış olduğu deneyim ve tecrübe ile birlikte bugün Giviu markasını çalıştırmaktadır.

Giviu markası ülkemiz adına önemli bir başarı örneğidir. Sıfırdan başlayan ve çok kısa sürelerde sektörün önde gelen markalarından birisi olan Giviu kadın dayanışmasının da en önemli örneklerinden birisidir. Tümü kadın çalışanlardan oluşan marka bu nedenle çok daha hızlı ve güvenilir bir gelişim süreci içerisindedir. Kadınların özverili çalışması ve vizyon sahibi bakış açıları hem Giviu markasına hem de iş elbiseleri sektörüne yenilikler kazandırmıştır. Bu büyük başarıya ulaşabilmek için her an tüm işleyişin içerisinde olan ve sahip olduğu bilgi ve birikimi tüm çalışanları ile paylaşan Sevcan Durmaz’ın rolü ve etkisi büyüktür.

Giviu Markası İle İş Elbiseleri Sektöründe Var Olan Yenilikler

Sevcan Durmaz iş elbiseleri sektöründe 15 yıllık bir birikime sahiptir. Sahip olduğu bu bilgi ve birikimi sektörün eksiklikleri görmek yönünde kullanmaktadır. Ve tüm sektörü gerekliliklerini ve eksikliklerini en iyi şekilde analiz ederek kendi firmasında bu yönlü çalışmalar yapmaktadır.

Her sektörde olduğu gibi iş elbisesi alanında da gelişimler ve yenilikler yaşanmaktadır. Hem kullanılan teknoloji bakımından hem de tasarımlar olarak var olan tüm yenilikleri Gİviu markası bünyesinde bulabilirsiniz. Daha kaliteli ve kullanışlı ürünler için her zaman en yeni teknolojiler tercih edilmektedir. Sürekli kendini ve ekibini eğitimlerle destekleyen Sevcan Hanım sektörün eksikliklerine göre hareket etmektedir.

Giviu markası tarafından yapılan üretimlerde her zaman en kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Üretim sonunda tüm ürünler kalite kontrol birimlerinden geçmektedir. Müşterilerin taleplerine ve kurumsal kimlik çalışmalarına göre dizayn edilen tüm ürünler hem kullanışlı hem de kalitelidir. En geniş ürün çeşitliliği ile en yeni İş elbiseleri modelleri Giviu atölyelerinde sizler için hazırlanmaktadır.

 

Sevcan Durmaz’ın Büyük Hayali GİVİU!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Böylece Giviu markasını da tanımış olduk.Aklımızda bulunsun tabiki.

    Cevapla
Bizi Takip Edin