”SEVDAM GÖZLERİNDE KALDI” FİLMİ YARIN GÖSTERİME GİRİYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu ve yönetmen Ahmet Yenilmez’in senaryosunu yazdığı ve yönettiği “Sevdam Gözlerinde Kaldı” isimli film yarın gösterime giriyor.

Şehrimizin birçok köşesinde çekimlerin yapıldığı filmde, gözlerini 1980’lerdeki bir patlamada kaybeden “Mahir” karakterini canlandıran oyuncu ile Zafer isimli karakterin gerçekleri bulma hikayesi anlatılıyor.

 

Türkiye’nin yakın tarihine damga vurmuş bazı gerçeklerin, gün yüzüne çıktığı filmde ayrıca Abdullah Çatlı, Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun aynı sebepten cinayete kurban gittiğini savunuluyor.
Yapımını Yenilmez Sanat Merkezi’nin üstlendiği filmde Burak Alp Yenilmez, Hümeyra Çetin, Naşit Özcan, Hasan Kaçan, Mehmet Ali Tuncer, Nejat Yıldız ve Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı rol aldı.

 

Öte yandan, Bilecik’i ısrarla gündeme getirmek ve tanıtmak için uğraşan Yenilmez, çektiği sinema filmi ile bunu başarmış aynı zamanda geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına telefon ile bağlanarak, “Bilecik, birileri tarafından bu nesile, bu ülkeye unutturulmaya çalışıldı. Cihan imparatorluğunun ilk rüyasının görüldüğü, Bilecik’te film çekmek Türk sinemasının aklına niye gelmedi hiç? Niye ısrarla Şeyh Edebali Türbesi gösterilmek istenmedi, saklandı.” ifadelerini kullanmıştı.

 

Yenilmez’in bu açıklamasının yer aldığı haberimize ise aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


İLGİLİ HABERLER:

 

”SEVDAM GÖZLERİNDE KALDI” FİLMİ YARIN GÖSTERİME GİRİYOR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin