“SEVDAMIZIN ADI GÖLPAZARI”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölpazarı Belediyesi, Gölpazarı’nın doğal güzelliklerini, tarihi değerini ve maneviyatını ön plana çıkartmak amacıyla bir tanıtım filmi hazırladı.

Göreve geldiğinden bu yana yoğun bir tempo ile çalışan Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, koltuğu devraldıktan kısa süre içinde hayata geçirdiği projeler ve gelişim adına verdiği kararlar ile adından övgüyle söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal ve Kültürel alanda da birçok etkinlik düzenleyen Suer, bu kez de Gölpazarı’nın dünyaya tanıtımı için bir tanıtım filmi hazırlattı.

Gölpazarı Basın, Halk ve İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “SEVDAMIZIN ADI GÖLPAZARI” adlı tanıtım filminde Horhor Çeşmesi, Aktaş Köyü Camii, Demir Köprü ve birçoğu gibi Gölpazarı’nda bulunan beşeri ve doğal güzellikler drone ile görüntülenerek halkın beğenisine sunuldu.

“Hitit, Frig, Pers, Roma… Herşeyiyle Osmanlı, Baştan Aşağı Türkiye! Sessizliği, dağının yeşili, suyunun mavisi şifa; buğdayı, kirazı, cevizi, eriği hele bir de Horhorları bütün dertlere deva. Sevmezsen bu toprakları çoraktır; Kalbini açarsan ana kucağıdır sana!” mottosu ile tanıtılan video yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni topladı.

Tanıtım filmi hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Suer; “Gölpazarı’nın doğal ve beşeri güzelliklerini dünyaya sunduğumuz tanıtım filmimizi, belediye personelimiz ile özverili bir şekilde çalışarak, değerli Gölpazarı halkımızın beğenisine sunduk. Sosyal ve kültürel alanda çalışmalarımız devam edecek. Her şey Gölpazarı için” dedi.

“SEVDAMIZIN ADI GÖLPAZARI”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin