SEVGİ VE KARDEŞLİK SOFRASI BU KEZ OSMANGAZİ MAHALLESİNDE KURULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesinde gerçekleştirilen iftar ile binlerce vatandaş aynı sofrada iftar açtı.

BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (11)

Bütün mahallelerde yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen ve mahalleli arasında komşuluk ilişkilerinin gelişmesini sağlayan iftar programları kapsamında Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma duygusu pekişmiş oldu.

 

İftar programında yaptığı konuşmada, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve komşular arasındaki güzel duyguların gelişmesine vesile olan Ramazan iftarlarının birilk ve beraberliğe de vesile olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Ramazan sofralarımız, çok güzel. Her sene bu güzel geleneğimize değişik kurum ve kuruluşlar katkı veriyor. Bugünkü iftar soframıza da destek veren firmamız yetkililerine de çok teşekkür ediyorum. Bu sofralara anlam kazandıran sizlerin katılımıdır. Bundan dolayı da sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (2) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (3) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (4) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (5) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (6) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (7) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (8) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (9) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (10) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (11) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (12) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (13) BİLECİK'TE İFTAR COŞKUSU (1)

SEVGİ VE KARDEŞLİK SOFRASI BU KEZ OSMANGAZİ MAHALLESİNDE KURULDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir