SİNOPLULAR BAŞKAN CAN’I BAĞRINA BASTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandı.

Milletvekili Selim Yağcı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ve Dernek Başkanı Çetin Kaya ile birlikte Cumhur İttifakı üyelerinin olduğu programda; Belediye Başkanı Nihat Can, Cumhuriyetimizin 100 Yılında Bilecik’e kazandıracağı vizyon projeler hakkında sunum yaparak, bilgi verdi.

 

Bilecik Belediyesi olarak hazırlanan projeleri ilimizdeki bütün hemşehrilerimize anlatacağız’’ ifadesini kullanan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Dirilişin şehri Bilecik’imizde yarım asra yakın bir süre boyunca aynı havayı Soluduğumuz aynı ekmeği yediğimiz Sinoplu kardeşlerimizle bir araya geldik. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Şehrimize kazandırmak için hazırlamış olduğumuz 23 adet projemiz hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdik. İnşaallah şehrimizdeki bütün Vatandaşlarımızın desteği ile tekrar hizmet yolculuğuna kaldığımız yerden devam etmek imkanı buluruz. Cenabı Allah çıktığımız bu yolda bizlere güç versin kuvvet versin imkan versin. Bu vesile ile Sinoplu kardeşlerimize misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ediyorum. Toplantımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı’ya ayrıca çok teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’31 MART SEÇİMLERİ ÇOCUKLARIMIZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR’’

31 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemiz ve şehrimiz için taşıdığı öneme dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’31 Mart yerel seçimleri, her vesile ile söylediğimiz gibi sadece belediye seçimi değildir. Bu anlamda çok şükür biz şu ana kadar yaptıklarımızla kendimizi ispat ettik ve İnşallah yeni dönemde de yapacaklarımız için hazırız. Bizler 2053 ve 2071’i görmeyeceğiz ancak çocuklarımız ve torunlarımız Allah’ın izniyle o dönemleri görecek. Şu an bizim düşüncemiz Nihat Can’ın veya başka bir kişinin Belediye Başkanı olma yarışı değildir. Bu seçimler, Bilecik’imiz için hızını almış bir trenin durmaması meselesi iken ülkemiz çapında ise Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın mazlumların ve mağdurların sesi olurken arkasının güçlü olması için uğraştığımız bir seçimdir. Bu anlamda ben hem Sinoplu kardeşlerimizden hem de bütün vatandaşlarımızdan bu konuda daha hassas ve duyarlı olmalarını rica ediyorum’’ dedi.

 

Milletvekili Selim Yağcı ise ‘’Uzun bir süredir, Sinoplu kardeşlerimle buluşmayı arzu ediyordum’’ ifadesini kullanarak, ‘’Aynı şehirde yaşamaktan büyük memnuniyet duyduğum varlıklarıyla gurur duyduğumuz Sinoplu kardeşlerimizle bir araya geldik. Belediye Başkanımız Nihat Can kardeşimizin projelerini açıkladığı toplantıda Sinoplu kardeşlerimizle hasbihal etmek kucaklaşmak imkanı bulduk. Cenabı Allah her daim birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamayı hepimize nasip etsin. İnşallah ilimizdeki bütün kardeşlerimizle Bilecik’imizde Nihat Can kardeşimizin yanında olacağız, ülkemiz çapında ise Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacağız’’ ifadelerini kullandı.

 

Diğer yandan Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri de projelere olan beğenilerini ve taktirlerini ifade ettiler.

SİNOPLULAR BAŞKAN CAN’I BAĞRINA BASTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 18 Mart 2019, 18:11

    Gerçek SİNOPLU devrimcidir atatürk’ün yolundan gider selim yağcı ve postası nihat can ın yolundan değil bende oradaydım bir sinoplu olarak anlattıkları hep göz boyama park bahçe,bir tane bilecik i kalkındırma projesi yok İnsanları beka sorunu var diyerek birbirlerine düşman yapıyorsunuz.

    Cevapla
  2. Selim Yağcı buluşmada yoktu.Ama olmayan kişiyi nasıl konuşturdunuz..

    Cevapla
    • Sen orada olduğuna eminmisin konuşma bile yaptı hatta Sinop milletvekili Nazım Maviş ile bizlere telekonferans yaptı yalan söyleme sinop lulara yakışmaz

      Cevapla
  3. Osman K kardeşim eminmisin selim yağcı nın orada olmadığına herhalde sen yoktun Sinop milletvekilimiz Nazım Maviş ile telekonferas bile yaptı yaptığın yoruma bak

    Cevapla
  4. 20 Mart 2019, 12:31

    Sinoplu Mermerci ve Osman K Bilecik’te yaşayan Sinoplular İçin ne yaptınız bugüne kadar yada o derneğe nekadar sahip çıktınız çok merak ettim o akşam oradaydım diyorsunuz Milletvekilleri olarak Selim Yağcı bire bir Sinopluları dinledi toplantıdan sonra kaçtane Sinoplu bugüne kadar Bilecik’te Milletvekili ile baş başa sohbet edebilmiş bu fırsatı sağlamak için Bilecik Sinoplular Derneğinde önemli bir mücadele veriliyor ve Sinoplu olarak bizlerin eleştirmekten çok sahip çıkmamız gerekir bence

    Cevapla
Bizi Takip Edin