Siyasette Gençlere Yer Vermek Ustalığın Şiarındandır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Servet Yılmaz görevini Onur Şeker’e teslim etmişti.

Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine atanan Onur Şeker’e başarılar dileyen Servet Yılmaz Gönderdiği yazılı basın açıklamasında;

Hepimizin malumu olduğu üzere AK Parti, ülkemizin siyasi çalkantılar ve ekonomik buhranlar ile savrulduğu birdönemde, aziz milletimiz tarafından bizatihi milletin partisi olarak kurulmuş ve ilk seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığında ulusal ve uluslararası siyaset sahnesine adını altın harfler ile yazdırmıştır.

 

Bugün itibari ile dünyanın en güçlü siyasi hareketi olarak tanımlanan Partimiz, vücut bulduğu tarihe kadar ki bütün siyasi teamülleri yerle yeksan etmiş, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldırmış, devlet ile millet arasındaki barışı yeniden tesis etmiş ve necip milletimizingönlüne girerek yapılan bütün seçimlerde milletimizin teveccühüne defaaten mazhar olmuştur.

 

Sağlık, Eğitim, Ulaşım, Şehircilik, Savunma, Sanayi ve sayamadığımız diğer alanlarda Türkiye’deki potansiyeli ve dinamikleri harekete geçirdiği için bedel ödetilmek istenen ülkemiz bir taraftan yurt dışından ve yurt içinden gelen terör saldırıları ile mücadele ederken diğer taraftan, egemen güçlerin maşası FETÖ’nün hain işgal girişimi ile sarsılmıştır. Fakat gücünü ve yetkisini vasıtasız olarak doğrudan milletten alan hükümetimiz darbe girişimlerini püskürtmüş, tehditleri ve hain planları boşa çıkarmıştır.

 

“Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır.” Düsturuyla gençleri siyasetin baş aktörü haline getiren partimiz, ….. tarihinde Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini tevdii etmiş, geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile anakademe siyasetinde görev alma fırsatı tanımıştır. AK Parti ailesi olarak  bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve kararlıkla taşımak gayesinde ülkemizi ve Bilecik’imizi  hep birlikte bir adım öteye götürmenin gayretinde olacağımızı bu vesile ile ifade etmek isterim.

Osmanlı Devleti’nin manevi kurucusu Şeyh Edebali Hazretleri’nin yüzyıllar öncesinden günümüze ışık tutan ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışını siyasetin merkezinde heykelleştiren bir misyonun temsilcisi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan geri kalmayacağımızı ifade ediyor, Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine atanan Onur Şeker kardeşimize başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, birlik ve beraberliğimize, ülkemizdeki kardeşlik iklimine, ülkemizin istikrarına ve kalkınmasına göz diken terör örgütlerinin tümüne karşı yürütülen mücadelede yaşamını yitiren bütün kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, necip ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, siz kıymetli hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum.

Siyasette Gençlere Yer Vermek Ustalığın Şiarındandır
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. doğru söylüyorsunda vanda yapman lazım siyaseti Bilecikliler varken burda nasıl başkan oldun anlamadımmmm

    Cevapla
  2. Sanki yeni genclik kollari baskani bilecikli de konusuyorsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin