Söğüt Halk Eğitim Merkezinde Maske Üretiliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt İlçe Halk Eğitim Merkezinde günde 2 bin maske üretiliyor.

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgınının ardından, Söğüt Halk Eğitim Merkezinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı işbirliğinde gönüllü usta öğretici ve kursiyerler tarafından maske üretiliyor.
Söğüt Belediyesi tarafından hazırlanan malzemeler Halk Eğitim Merkezine getirilerek, gönüllü olarak çalışan kadınların çalışmalarıyla maske haline dönüştürülüyor. Maskeler daha sonra vatandaşlara hijyenik paketlerde sunuluyor.

Kaymakam Murat Öztürk, 10 usta öğretici ve kursiyerin maske üretimini gönüllü olarak yaptığını belirterek, ”Dünyayı ve ülkemizi saran kovid-19 pandemisi dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi ilimiz genelinde de hem her türlü tedbirler alınıyor hem de gönüllüler tarafından destek sağlanıyor. Ülkemizde maskeler devletimiz tarafından vatandaşlarımıza PTT ve kargo aracılığıyla evlerine ulaştırılıyor. Bizde duyarsız kalmayarak, belediyemiz malzemeleri temin etti, Halk Eğitim Müdürlüğü çalışanları ile usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimiz gönüllü olarak maske üretmeye başladı. Günde yaklaşık 2 bin maske üretimimiz var. Belediyemiz tarafından perşembe günleri ilçede kurulan pazarda dağıtımı yapılıyor. Ürettiğimiz maskeleri bütün hanelerimize, köylerimiz dahil ulaştıracağız. İlçemizin maske noktasındaki talebini hep birlikte kurumlarımızın işbirliği içerisinde gidereceğiz.” diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Kebeli de Söğüt Halk Eğitim Merkezinde gönüllü öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerle birlikte 2 bin civarında maske ürettiklerini söyledi.

Kaymakam Öztürk ve Belediye Başkanı İsmet Sever, özverili çalışmalarından dolayı usta öğretici ve kursiyerlere teşekkür etti.

Söğüt Halk Eğitim Merkezinde Maske Üretiliyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. söğüte helal olsun
    bilecik ne yapar sadece bakar

    Cevapla
Bizi Takip Edin