SÖĞÜTSPOR’DA BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt Spor kulübü düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik yemeğinde, sporcularıyla ve ilçe protokolüyle bir araya geldi.

Ertuğrulgazi Obası Türk Sofrası’ nda Söğüt Spor Kulübü tarafından verilen yemeğe, Söğüt Spor Kulüp Başkanı Zafer Subaşıoğlu ve yönetimi, Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay, Söğüt Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkez ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Erdal Küçük, İlçe Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Söğüt Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Demircan, STK temsilcileri ve sporcular katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan kulüp Başkanı Zafer Subaşıoğlu, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. ‘Tüm yaşlardaki futbol oynamak isteyen her bireye ulaşmaya çalışıyoruz’ diyen Subaşıoğlu, “Söğüt’lü gençlerimiz, tüm yaş gruplarında müsabakalara katılarak bizleri temsil etmiş bulunmakta. Sezonun başından itibaren kulübümüze yapmış olduğu profesyonel takım seviyesindeki malzeme desteğinden dolayı Söğüt Belediye’sine ve sponsorlarımıza teşekkürü borç bilirim.” dedi.

 

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ise ‘”biz Söğüt yöneticileri ve Protokolü olarak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora yöneltmek, kendi branşlarında hedeflerine ulaşmaları ve başarılı olabilmeleri için, maddi manevi her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

SÖĞÜTSPOR’DA BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin