Sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezi çalışmaları başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİLECİK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ İNŞAAT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılacak olan vizyon projelerden biri olan Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaat çalışmaları başladı.

Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Ay ve Abdullah Tetik, çalışmaların gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

4

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik ile birlikte Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunduklarını belirterek, şunları kaydetti.

”Buradaki hafriyat çalışmalarımız bitti, diğer alanlarda yapılacak olan çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızda bu yıl Bilecik Belediyesi tarafından da ilk kez kullanılan Geoduvar denilen yeni bir teknolojiden yararlanacağız. Buradaki inşaat çalışmalarımız bittiğinde şehrimizdeki tüm sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda, sağlıklı ve steril ortamda barınacağı alanlar oluşturmuş olacağız. Diğer yandan buraya gelen insanlarımız birçok yönden daha kaliteli bir hizmet alabileceklerdir. Çalışmanın tamamlanmasıyla hayvanlar, burada daha iyi şekilde tedavi ve rehabilite edilecek. Proje kapsamında oluşturulan alanlarda insanlarımız burayı gezebilecek ve her yönüyle yeni bir tesis görmüş olacaklar. Teknolojinin son imkanları kullanılarak, her detayı düşünülerek tasarlanan proje ile Bilecik ve bölgemiz güzel bir esere kavuşmuş olacak. Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde, köpek ve kedi barınakları başta olmak üzere, karantina alanları, araç park yerleri, insanlarımız için dinlenme ve bekleme alanları gibi her detayı düşünülerek hazırlanmış bir merkez olacak. İnsanlarımız burada hayvanlarının tedavisi ve bakımlarını yapmanın yanısıra bakım evindeki hayvanları izleme ve takip etme fırsatı da bulacak.  Bilecik’imize kazandıracağımız bu güzel projenin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

1 2 3 4 5 6 7

Sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezi çalışmaları başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin