Sokak Hayvanlarına Su ve Mama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi, sıcak havadan olumsuz etkilenen sokak hayvanları için çeşitli noktalara bırakılan su ve mama kaplarına düzenli olarak yaptığı ilaveler ile kapların dolu kalmasını sağlıyor.

Tüm yurtta hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrederken bu durum insan sağlığını olduğu kadar sokak hayvanlarının sağlığını da kötü yönde etkiliyor. Aşırı sıcaklar nedeni ile sokak hayvanlarının mağduriyetine engel olmak amacıyla ilçe genelinde farklı noktalara bırakılan su ve mama kapları Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak dolduruluyor.

 

 

Bozüyük Belediyesi Veterineri Arzu Şensoy Çetiner, havaların aşırı ısınması nedeniyle sokak hayvanlarının su ihtiyacının arttığını, sıcaklık yüzünden hayvanların su bulma imkânlarının azaldığını, hatta bazı yerlerde imkânsızlaştığını ve bu yüzden yaşamlarının tehlikeye girdiğini belirterek “Havaların aşırı ısınması nedeni ile bu şehri birlikte paylaştığımız can dostlarımızı, unutmuyoruz” dedi.

 

 

Cadde ve sokaklarda hayvanların kolaylıkla ulaşabileceği belirli yerlere bırakılacak su kaplarının bu sorunu ortadan kaldırabileceğini söyleyen Veteriner Hekim Çetiner, vatandaşlara da bu konuda duyarlı olmaları, sıcaklıkların devam ettiği sürece sokaklara su dolu kaplar bırakmaları yönünde çağrıda bulundu.

Sokak Hayvanlarına Su ve Mama
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. çok iyi bizim bözüyük

    Cevapla
  2. çok güzel bizim bozüyük yapar bizdede pug köpek var hayvan bakmak ruhtur

    Cevapla
Bizi Takip Edin