(Son Dakika) Bilecik’te Vaka Sayıları 2 kat Arttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de son dönemlerde koronavirüs salgını artışına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Bilecik’te 1 ay öncesine göre vaka sayılarının iki kat arttığını vurgulayan Bakan Koca açıklamasında şu ifadeler yer verdi;

“Söyleyeceklerim salgının herhangi şeklinde tırmanışının bütün vatandaşları ilglendirecek niteliktedir. Bursa’da yaptığımız toplantının muhatabı 5 ve diğer illerimizdir. İstanbul buna dahildir. Salgın Anadolu’da ikinci zirve dönemindedir. Riskli bir tırmanışla karşılaşıyoruz. İlk piki büyük illerde 14 Nisan’da ikinci zirveyi Eylül’de yaşamıştık.

Salgın Anadolu’da ikinci zirve döneminde riskli bir tırmanışla karşılaşıyoruz. Durum bölgesel bir yayılımdan daha ciddidir. Son birkaç günde riskin boyutu arttı.

Bursa’da 1 ay öncesine göre günlük vaka sayısı 3 kat, Bilecik’te 2 kat arttı. Balıkesir, Yalava ve Çanakkele’de %50 vaka artış var.

Hastaların takibi yapılıyor ve ilaçlarını evlerine götürüyoruz.”

(Son Dakika) Bilecik’te Vaka Sayıları 2 kat Arttı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 24 Ekim 2020, 00:09

    Okulları açın okulları madem ki açıyonuz dezanfektan kutuları hiç boş kalmasın .

    Cevapla
  2. Hhjkk

    Cevapla
  3. 25 Ekim 2020, 02:08

    Bana kalırsa yasaklar gelmeli mesela18 yaş altı ve60 yaş üst ler olanlar sokağa çıkma yasağı ardından tüm iller e giriş çıkışlar15 gün boyunca yasaklanmalı ve boylece daha iyi olur

    Cevapla
Bizi Takip Edin