Sona Doğru

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Nilüfer ile Meram Kent siteleri arasında daha sağlıklı ve kaliteli bir bağlantı oluşturacak yolda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını inceledi.

Çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Şahin, Bilecik Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarla herkese ulaşma gayretinde olduklarını kaydetti.

Belediye Başkanlığı olarak mahalle sakinlerinin büyük bir sorunu haline gelen bir çalışmayı sona erdirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Şahin, çalışmaların tamamlanması ile mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve konforlu bir yol sunmuş olacaklarını kaydetti.

Bilecik’in bütün mahalleleri için daha güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Şahin, ‘’Ertuğrulgazi Mahallesi Şehit Mesut Bilir Caddesi üzerinde yer alan ve Nilüfer ile Meram Kent siteleri arasında bağlantı kuran yolda asfaltlama çalışmalarımız başladı. Burada asıl önemli sorun, viraj ya da yolun kötü olmasından ziyade, bir özel mülkiyet olmasıdır. Artı bir durum olarak yolun konforu açısından gereksiz ve riskli virajlar vardı. Bu yüzden burayı daha düzgün ve sağlıklı bir yol haline getirdik. Ayrıca yeni gelişen imar bölgelerinden birisi olan ve nüfusu hızla artan bir bölge olduğu için yolu tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istedik’’ şeklinde konuştu.

 

Sona Doğru
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 21 Eylül 2020, 13:32

    Emeği geçenlerden Allah razı olsun, Semih başkan’a sonsuz teşekkürler.

    Cevapla
  2. 21 Eylül 2020, 19:05

    Allah razı olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin