‘’Spor Benim de Hakkım’’ Projesinin Protokolü İmzalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslann Yıldız, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül, Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şemsettin Yıldırım tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projeleri kapsamında gerçekleştirilecek olan ‘’Spor Benim de Hakkım’’ isimli projenin protokolü imzalandı.

‘’Spor Benim de Hakkım’’ projesi ile ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız: ‘’Özellikle şehirleşme ve teknolojik gelişmelerle hareketli ve sağlıklı yaşam için sporun günümüzde bir zaruret olduğunu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 7’den 77’ye her kişiye spor yaptırmayı amaçladıklarını söyledi.

 

 

Bu projemizle spor yapma imkanı olmayan 54 öğrenciye her hafta sonu Futbol, Voleybol, Basketbol ve yüzme
branşlarında eğitimler verileceğini söyleyerek, projenin ilimize verilmesinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığımıza projeyi uygulayacak olan Bilecik İHH İnsani Yardım Derneğine ve desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne, teşekkür etti.

 

 

Bilecik İHH Başkanı Şemsettin Yıldırım ise proje ile ilgili şu şekilde açıklama yaptı: “Gençlik ve Spor Bakanlığı sunduğumuz projemize destek verdi. Proje kapsamında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi başta olmak üzere dezavantajlı
gruplarda yer alan gençlerimize öncelik vereceğiz. Proje kapsamında hem madde bağımlılığıyla mücadele hem sporun gençler üzerinde olumlu etkisinin önemi üzerine seminerler de vereceğiz. Gençlerin yarısı erkek yarısı ise kızlardan olacak. Ümit ediyorum ki projemiz sonrasında gençlerimiz hem sporu sevecek hem sosyal hayat içerisinde mutlu birer birey haline gelecekler. İnşa Allah amacımıza muvaffak oluruz.”

 

‘’Spor Benim de Hakkım’’ Projesinin Protokolü İmzalandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin