Stretch Hood Kullanım Alanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stretch hood adı verilen palet örtüleri farklı birçok sektörde ihtiyaç duyulan ürünlerden birisidir.  Farklı yapısal özelliklere sahip olan bu ürünler endüstrinin farklı birçok üretim alanında kullanılmaktadır. Stretch Hood kullanılan sektörler şöyledir;

  • Çimento üretim sektörü,
  • Tuğla üretim sektörü,
  • Seramik üretim sektörü,
  • Mermer ve granit üretim sektörü,
  • Beyaz eşya üretim sektörü,
  • Petrokimya üretim sektörü
  • Gaz ve beton üretim sektörüdür.

Bu sektörlerde üretilen tüm ürünlerin sevkiyatı palet ile yapılmakta ve paletlerinden ürünler için Ekstra koruyuculuk sağlamak üzere Stretch Hood tercih edilmektedir. Stretch Hood ürün çeşitliliği için Cesur Film markasını tercih edebilirsiniz.  Yüksek teknolojili üretim tesislerinde üretilen Stretch Hood ürünlerini satın alabilirsiniz.

PE Film satın al

Cesur Film Bünyesinde üretilen bir diğer ürün çeşidi olarak PE film ön plana çıkmaktadır. Çeşitli ambalaj malzemeleri için iç katman veya dış katman olarak kullanılan PE filmler hakkında detaylı bilgi alabilmek için firma ile iletişim kurabilirsiniz. Kolay soyulabilen ve kolay yırtılabilen kaliteli ürünler hakkında gerekli tüm özellikleri detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Cesur Film markası tarafından geniş bir ürün çeşitliliği satışa sunulmaktadır Bigbag liner ürünü markanın kaliteli olarak satışa sunduğu ürünlerden birisi olarak tercih edilmektedir. Bigbag çuval modelleri için özel olarak üretilen liner modeller için firmayı arayabilirsiniz. Fiyatlar ve ürün içerikleri için en doğru bilgilendirmeler yapılmaktadır.

 

 

Stretch Hood Kullanım Alanı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin