SU TÜKETİM BEDELİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından, Covid-19 (korona) virüs salgını tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile işletmeleri kapatılan iş yeri sahipleri, hastalık (korona virüs) sebebiyle işten çıkarılan ve zorunlu ücretsiz izne ayrılan vatandaşlarımıza yönelik, durumlarını belgelemek kaydıyla su tüketim bedellerinde yüzde 50 indirim yapılacağı belirtildi.

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada konu hakkında şu bilgilere yer verildi:

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen Korona virüs Tedbirleri Genelgesi kapsamında; 15-18 Mart tarihleri arasında ülke genelinde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren iş yerleri, geçici süreliğine faaliyetlerine ara verildi. Bu kapsamda ilimizde de genelgeyle kapatılan iş yeri sahipleri, hastalık (korona virüs) sebebiyle işten çıkarılan ve zorunlu ücretsiz izne ayrılan vatandaşlarımıza, ekonomik yönden katkıda bulunmak amacıyla Belediye Başkanlığımız tarafından bir çalışma hazırlandı. Buna göre kapatılan iş yeri sahipleri ve içten çıkarılan vatandaşlarımızın durumlarını belgelemek kaydıyla yapılacak değerlendirme sonucunda su tüketim bedellerine yönelik yüzde 50 indirim yapılacaktır.

Bu kapsamda iki aylık (Mayıs ve Haziran) aylarına ilişkin gerçekleştirilecek düzenlemeden faydalanmak isteyen iş yeri sahipleri ve işten çıkarılan vatandaşlarımız, durumlarını gösterecek belgeler ile birlikte 20 Nisan Pazartesi ve 22 Nisan Salı günü Bahçelievler, Mehmetçik Sokak 3-1 ‘de yer alan Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evindeki Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Vatandaşlarımız ayrıca çalışma hakkında detaylı bilgi almak için 0 228 214 91 93 numaralı telefonları arayarak bilgi alabileceklerdir.

SU TÜKETİM BEDELİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 Yorum

  1. Zaten yakın zamanda su tüketim vergilerine % 200 zam yapılmıştı.

    Cevapla
  2. 18 Nisan 2020, 17:57

    İndirim alabilmek için virüsü mü kapalım ne kadar saçma madem bütün halka yap indirimi

    Cevapla
  3. Hiç tutarlı ve adil bir şey yok. Aslında Milletin Anlayışı ve sabrı ile oralardasınız. yoksa demogojiden başka bir şey yok. Kartlı su sayacı yaptırdık salak gibi herkesin ki zorunlu kartlı olacak diye en büyük kazığı biz yiyoruz! Bu nasıl bir satış politikasıdır ya. siz belediyemisiniz Dolara endexli Amerikan markası falanmısınız?! 10 m küp alma zorunluluğu var ! ve 62 tl. Su tüketim bedeli nedir lan! İnanın Gerçektende tutarın kartlı sayaçlarda faturanın % 50 si. abi diyor Bu ilk aldığında böyle mesela şimdi hemen başka bir yükleme yap aynı miktar su tutarı bunun yarısı diyor.! yani 10 m küp 35 tl. İşte bu normal sayaçlarda yokmuş. Sordum eski tip sayaç kullanan arkadaşlara.

    Cevapla
    • Akp belediyesi bazı mahallelere su deposu yaptık diye onun bile parasını tek tek evlere göndermişti hatırlamaz siniz tabi !! Elektrik ve doğalgaza zam gelmedi mi hiç ? Eleştirirken bari taraflı olmayın !

      Cevapla
      • 28 Nisan 2020, 16:02

        %66 diyoruz motoriii man kafa %20 yi anlarız 30 u anlarız bu ne lan kazıklı voyvoda gibi

        Cevapla
    • 28 Nisan 2020, 16:04

      nasıl kazıklanır bu zihniyete sor doğru eski sayaçlarda 10 m3 için 40 tl. civarı

      Cevapla
  4. BAŞLIK GÜZEL İÇİNDEKİ HABERLERE BAKINCA BEN SİYASETİ ANLAMIYORUM BİRİ HATA YAPIYOR VERİYOR DİĞERİ BEN İSTEMEM DÜŞÜNCESİ İLE SEN TEKRAR GEL DER GİBİ BASİT UCUZ SİYASET YAPIYOR

    Cevapla
  5. 20 Nisan 2020, 19:56

    Tabi tabi indirim var indirim o yüzden mi 59 liraya 8 ton bastılar karta 2 aydır İşsizim çıkarıldım ücretsiz ben şimdi nabayim nediyim başkanım solermisin ? Allah biliyor bu devran böle gitmicek siz rahat uyuyun olurmu sayın SEMİH ŞAHİN

    Cevapla
  6. 12 Mayıs 2020, 15:46

    bunlara inanmayın işi gücü yalan

    Cevapla
Bizi Takip Edin