SULTANLAR Bilecik’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Voleybol Küçük Kızlar Kategorisinde İl Birincisi olan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor voleybolcularını tebrik ederek “Kızlarımız Bilecik’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek. Yolunuz açık olsun” dedi.

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Voleybol Takımı Küçük Kızlar Kategorisinde İl birincisi olarak Türkiye Şampiyonası’nda Bilecik’i temsil etmeye hak kazandı.

 

 

Voleybol Midi Kızlar kategorisi (2005 ve aşağı doğumlu) namağlup il şampiyonu Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Voleybol Takımı aynı kadroyla katıldığı küçükler kategorisinde (2003 ve aşağı doğumlular) de namağlup şampiyon oldu.

 

 

Turnuvada oynadıkları tüm rakiplerinden 2 yaş küçük olan minik sultanlar yeni şampiyonluklara göz kırpıyor. Böylece mini kızlar, midi kızlar ve küçük kızlarda şampiyonluğa ulaşan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor sonuçlanan 3 kategoride de il şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasında Bilecik’i temsil edecek.

 

 

Geleceğin sultanlarının şimdiki hedeflerinin ise  yıldız (2001 ve aşağısı) ve genç kategorilerinde de (1999 ve aşağısı) il şampiyonluğuna ulaşarak 5 kategoride 5 şampiyonluğa ulaşmak olduğu öğrenildi.

SULTANLAR Bilecik’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. tebriklerr

    Cevapla
Bizi Takip Edin