Sürmen OSGB ile İşletmelerde Güven Veren Çözümler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüz endüstriyel gelişiminde OSGB firmaları çok önemli görevler üstlenmiştir. İşletmelerde, fabrikalarda veya her türlü çalışma alanında belli bir takım riskler vardır. Bu riskleri analiz etmek ve ona göre tedbir almak firmalar için çok önemli bir görev haline gelmiştir. Bu konuda çok profesyonel şekilde hizmet veren Sürmen OSGB, işletmenin faaliyetlerine özgü çalışmalar yaparak her firmaya ayrı ayrı etkin çözümler sunmaktadır. Gözden kaçırılan ufak bir detay veya çok basit gibi görünen tedbirler bazen hayat kurtarabileceğini unutmamak gerekir.

Çalışanların sağlık ve güvenliği işverene emanettir. OSGB firmaları bu konuda işletmeleri kurallara ve yönetmeliklere uymaya teşvik etmektedir. Kanunen bir zorunluluk olan konuda aslında işletmeler bu konuda gönüllü olmalıdır. İş odağının yanında çalışan odaklı bir sistem kurulması ve insani değerlerin de önde tutulduğu bir çalışma algoritması oluşturulmalıdır

Sürmen OSGB bünyesinde özenle yapılan çalışmalar işletmelere her zaman güven vermiş, İşletmelerin çalışanlarına güvenli çalışma hayatı sunmasında öncü olmuştur

Sürmen Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Hizmetleri

Sürmen ortak sağlık güvenlik birimi görevleri içinde yer alan işyeri hekimliği, İş güvenliği uzmanı ve diğer sağlık personeli görevlendirmeleri işletmeler için zorunlu bir hizmettir.

Acil durum planlarıyla işletmelerde olası bir acil durumda yaşanacak kaosu önlemekle beraber, zararın ciddi boyutlara dönüşmeden aksiyon alınmasını da sağlamaktadır. Ekiplerde bulunan eğitimli personeller sayesinde acil durum organizasyonları çok daha kolay aşılabilir bir hal almaktadır. Bu bilgileri güncel tutabilmek adına Sürmen OSGB profesyonellerinin öncüleğinde işletme içi tatbikatlar uygulanmakta ve kayıt altına alınmaktadır.

Sürmen ortak sağlık güvenlik birimi iş güvenliği uzmanı desteği ile fabrika, şantiye, inşaat ve insanların çalıştığı her türlü işletmede ortaya koyduğu hizmetlerle öne çıkmıştır. Sağlıklı ve güvenli bir iş ortamı herkes için önemlidir. En başta da iş güvenliği konusunda yapılan çalışmaların belli yönetmeliklerle kontrol altına alındığını unutmamak gerekir. İşletmeler için artık çok önemli bir gereklilik olan konularda sağlık ve güvenlik tedbirlerinin alınması büyük önem taşımaktadır.

Sürmen OSGB ile İşletmelerde Güven Veren Çözümler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin