süs bitkisi ve fidanları kendimiz üretiyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Süs Bitkisi ve Fidan Yetiştirme Alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehrin birçok noktasında kullanılan süs bitkisi ve fidanların Bilecik Belediyesi tarafından üretildiğini belirtti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve birim müdürleri ile birlikte Bilecik Belediyesi Süs Bitkisi ve Fidan Yetiştirme Alanında incelemelerde bulundu.

 

Bilecik Belediyesi’nin şu ana kadar yapmış olduğu çalışmalara her gün bir yenisini eklediğini hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü Süs Bitkisi ve Fidan Yetiştirme Alanında incelemelerde bulunduk. Birçok önemli çalışma ve eseri şehrimize kazandırdığımız gibi, Süs Bitkisi ve Fidan Yetiştirme alanımızı da ilimize kazandırdık. Şehrimizin birçok noktasındaki süsleme faaliyetleri ile fidan dikim çalışmalarında kendi üretimimiz olan bitki ve fidanları kullanıyoruz. Her Şey Güzel Bir Bilecik İçin. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” ifadelerini kullandı.

süs bitkisi ve fidanları kendimiz üretiyoruz
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 11 Ekim 2017, 11:28

    Günaydın,
    Bu haber dolayısıyla sayın başkanımızı tebrik ediyorum.

    Cevapla
  2. 11 Ekim 2017, 11:49

    Güzellikler içinde gezince şehir parkları aklınıza gelsin.

    Cevapla
Bizi Takip Edin