Susuz Kalan Köyün Yardımına Yetiştiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’e bağlı Aşağıarmutlu Köyü’nde içme suyu hatlarındaki nakil yenileme çalışmaları nedeni ile sular kesilince, köylünün yardımına Bozüyük Belediyesi Ekipleri yetişti.

Hat yenileme çalışmaları nedeni ile kesintiye uğrayan su akışından, köylünün mağdur olmaması için, Belediye ekipleri arazözler ile gün boyu köyün içme suyu depolarına su taşıdı.

Yapılan çok sayıdaki seferlerle depoları tamamen dolduran ekipler, Bozüyük Belediyesi olarak çevre köylerde yaşayan vatandaşlar için her zaman görevlerinin başında olduklarını gösterdiler.

Köyde yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na ve Bozüyük Belediyesi ekiplerine, içme suyu gibi çok önemli bir hususta yardım sağladıkları için teşekkür ettiler.

Susuz Kalan Köyün Yardımına Yetiştiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Bundan bahsedeceğinize Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetlerinin şuan için Aşağıarmutlu Köyüne yaptıgı faalietleride yazsanıza..

    Cevapla
    • Aynen Size katılıyorum. Şuan 6 adet grup(Aşağıarmutlu, Kızılcapınar, Delielmacık, Ormangözle, Muratdere, Aksutekke) köyleri için yapılan su çalışmalarını da yazmaları gerekirdir. Belediyeden istemek reklama girer, zira yardım edecek tek kurum İl Özel İdaresidir. İl Özel İdaresi, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünde çalışan teknik arkadaşlar covid salgını ile uraşırken dahi azimleri ile işi bitirme ahlakı taktiri gerektiriyor.

      Cevapla
  2. 24 Ekim 2020, 19:28

    Ya biz ne yapalım bahçelievler mahallesinde 2 gündür su yok ve 1 hafta içinde 3 defa su kesintisi olurmu sayın bilecik beladiyesinde ki yetkililer önemle duyrulur

    Cevapla
  3. 24 Ekim 2020, 23:21

    Bence yetişmekten çok reklama gitmişler gerçekten ihtiyaç olsaydı Özel İdareden isterlerdi

    Cevapla
Bizi Takip Edin