TAEKWONDO SPORCUMUZ DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1308 Osmaneli Belediye Spor başarılara doymuyor. Kurulduğu günden bu yana 15 farklı spor dallarında başarı gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo branşıyla adını Türkiye’ye, Avrupa’ya ve son olarak da dünyaya duyurdu.

23-26 Ağustos 2015 tarihleri arasında Güney Kore’de gerçekleşen Taekwondo Yıldızlar Dünya Şampiyonasına katılan 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo Sporcusu Kezban Şefaat BUGAN, dört karşılaşmayı büyük bir başarıyla tamamlayarak Dünya Yıldızlar Taekwondo üçüncüsü olup Bronz madalya almaya hak kazandı. İlçemize, ilimize ve ülkemize bu gururu ve mutluluğu yaşatan Sporcumuz Kezban Şefaat BUGAN, Taekwondo Antrenörümüz Mensur DÜŞ ve 1308 Osmaneli Belediye Spor sorumlumuz Mehmet MERCAN’ı tebrik eder, bu başarıların daimi olmasını temenni ederiz.

Uzak Doğu’dan gelen, dünya çapındaki bu başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 1308 Osmaneli Belediye Spor’un aldığı böyle büyük bir galibiyet ve başarıdan dolayı sevinç duyduğunu, daha böyle birçok başarının gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşayacağımızı dile getirdi. Başarılı Klüp Başkanı Hayati KABA’ya, Sportif Direktör Mehmet MERCAN’a, Taekwondo Antrenörü Mensur DÜŞ ve tüm sporcularımıza ve hocalarımıza teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

TAEKWONDO SPORCUMUZ DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin