TAKSİCİ VE DOLMUŞÇULAR DERNEĞİNDEN ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
 Bilecik Aktif Taksiciler ve Taksi Dolmuşçuları Derneği Başkanı Mehmet Cansız ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Dernek Başkanı Mehmet Cansız ve beraberindekilere teşekkür etti.
Bilecik Belediyesinin yeni projeleri ve çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı ile dernek üyeleri görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Bilecik Aktif Taksiciler ve Taksi Dolmuşçuları Derneği Başkanı Mehmet Cansız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundular. Önümüzdeki günlerde ilimizde T Plaka uygulamasına geçilmesi noktasında talepleri oldu, bunlara ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Şehrimizin ulaşımı noktasında insanlarımızın daha düzenli, kontrollü ve konforlu bir ulaşım hizmeti almaları için esnafımızın da geleceği daha aydınlık görebilmeleri amacıyla gerekli tedbirleri birlik ve beraberlik içerisinde alıyoruz. Ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
TAKSİCİ VE DOLMUŞÇULAR DERNEĞİNDEN ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin