TARİH, KÜLTÜR, MEDENİYET YÖRESİ GÖLPAZARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Sokak Sağlıklaştırma ve Restorasyon çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, Ankara’dan müjdeli haberlerle geldiklerini söyledi.

”Geçmişine sahip çıkmayanın geleceği olmayacaktır. Tarih, Kültür, Medeniyet yöresi Gölpazarı. Bu topraklar kadim topraklar, Bu topraklar bereketli topraklar.” ifadeleriyle sözlerine başlayan Başkan Suer, şu açıklamayı yaptı:

”Tarihde bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış zengin bir kültürel mirasa sahip, çok farklı değerleri içinde barındıran göç yolları, ticaret yolları, hacı yollarının keşiştiği çok zengin bir Tarih, Kültür ve Medeniyete sahip

Tarih öncesi dönemlerinden yakın geçmişe kadar pek çok kıymet ve zenginliği ihtiva eden eşsiz ve müstesna topraklar Gölpazarımızın tarihine, kültürel zenginliklerine, geçmişine ve medeniyet değerlerine sahip çıkıyor yaşatıyoruz. Sokak sağlıklaştırma ve Restorasyon çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda Cuma günü ziyaret ettiğimiz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Serdar Çam Beyefendi ile çok verimli ve faydalı bir görüşme yaptık. Projelerimizi sunduk gerekli destekleri aldık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”

TARİH, KÜLTÜR, MEDENİYET YÖRESİ GÖLPAZARI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin