Tarihi Geçmiş Ürünler İmha Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından şehir merkezindeki lokantalarda yapılan denetimler sonucu tüketim tarihi geçmiş gıda maddeleri toplatılarak, tutanak tutuldu ve imha edildi.

Başta gıda olmak üzere birçok alanda sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu kez lokantalarda kapsamlı kontroller gerçekleştirdi.

Başta iş yerlerinin temizlik koşullarını kontrol eden ekipler, ürünlerin saklanması ve muhafazası, son kullanma tarihleri ve çalışanların çalışma şartlarını inceledi.

Çeşitli konularda uyarıların yapıldığı denetimlerde tüketim tarihleri geçmiş ürünler toplatılarak imha edildi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşmaları halinde 153 numaralı Zabıta Müdürlüğü hatlarını arayabilecekleri bilgisini verdi.

Tarihi Geçmiş Ürünler İmha Edildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ruhsatsız ve merdiven altı denetimsiz o kadar dükkan var ki zabıta sadece göz önünde bulunan dükkanları veya kayıtlı dükkanları inceliyor bir kaç foto çekip devam ediyor. ruhsatlı ve ruhsatsız iş yerlerini şikayet edildiğinde dükkana gelip tanıdık arkadaşlar vasıtasıyla ara buluculuk yapılıp veya gelinmeyip konu kapatılıyor bunun içinde bir çalışma yapılırsa iyi olur…

    Cevapla
Bizi Takip Edin