Tavırlarıyla Bizlere Enerji Veren Çocuklar Gördük

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Tahir Büyükakın, İpekyolu Kreş ve Anaokulunu ziyaret etti.Okul Müdürü Gamze Şanlı Ergün, okul yönetimi, öğrenciler ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Büyükakın, miniklerle yakından ilgilendi.

Okul öncesi eğitimin önemli olduğuna dikkat çeken Vali Büyükakın, “Okul öncesi eğitim çocuklarımızın eğitim hayatında önemli bir yere sahip. İlk kez aile dışında bir ortamda bulunmaları ve öğrenmeye en açık dönemlerinde bu okullara başlamaları bakımından titizlik gösterilmesi gereken bir alan. İlimizde gerek devlet gerekse özel anaokullarımız sorunsuz bir şekilde hizmet veriyorlar. Bugün burada yaşları çok küçük olmasına rağmen davranışları, konuşmaları ve tavırlarıyla bizlere enerji ve umut veren çocuklar gördük. Okul yönetimine ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

Ziyaret sırasında öğrencilerin hazırladıkları küçük piyesleri keyifle izleyen Vali Büyükakın, minik öğrencilerle bol bol sohbet etti, onlara hediyeler verdi.

 

Okul Müdürü Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Büyükakın’ın ziyaretinin onur verdiğini söyledi.

Tavırlarıyla Bizlere Enerji Veren Çocuklar Gördük
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin