TBB Başkanı Sağkan, Bilecik Barosu yeni hizmet binası açılış törenine katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Barosunun yeni binası, törenle hizmete alındı.

İstiklal Mahallesi’nde bulunan Bilecik Barosu yeni binasında düzenlenen törene Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan, Vali Kemal Kızılkaya, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, Bilecik Barosu Başkanı Av. Halime Karaman katıldı.

Törende konuşan TBB Başkanı Sağkan, baro olarak mutlu bir günü yaşadıklarını, binaların ruhlarının önemli olduğunu anlattı. Bu binanın sadece taştan, kiremitten, çimentodan ibaret olmadığını dile getiren Sağkan, şöyle konuştu:

“Bu bina hukukun üstünlüğü üzerine edilecek yeminlerle, vatandaşların savunma hakkına erişimlerinin en önemli parçası olan avukatları, stajyer avukatları yetiştiren ve onları adalet sistemine kazandıran unsurların en başında gelen yer haline gelecek. Bu binanın da kendine özgü bir ruhu var ve bu ruh ülkede hukukun üstünlüğünün içselleştirilmesine ve savunmanın gerçekten vatandaşın hayatına dokunmasında çok etkili bir unsur olacak.”

Bilecik Barosu Başkanı Halime Kahraman’ın konuşmalarının ardından protokol üyeleri, binanın açılışını gerçekleştirdi.

Bilecik Barosu’nun yeni binasının açılışıyla birlikte, 130 kişilik konferans salonu, baro hizmet birimleri, başkanlık makamı, toplantı salonu, duruşma salonu ve arşivin yanı sıra avukatların birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar ve kafeterya da hizmete girmiş oldu.

TBB Başkanı Sağkan, Bilecik Barosu yeni hizmet binası açılış törenine katıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin