TEK ADAY GÖSTERİLDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2023 yerel seçimlerinde Osmaneli AK Parti teşkilatı, Belediye Başkanı YMM Münür Şahin’i yeniden tek aday olarak gösterdi.

Haftasonu yapılan temayül yoklamalarında Osmaneli teşkilatı tarafından tek aday gösterilen Münür Şahin, “Bölgemizde projeleri ve uygulamaları ile örnek alınan Belediye olduk. Osmaneli halkının tercihi ile yeni hedeflere, yeni projelere devam edeceğiz.” dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Münür Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Osmaneli Belediye başkanlığına tekrar devam etmek için İlçe Başkanlığımıza müracaatımı yapmıştım. İlçe Başkanımız ve İlçe Yönetimimizin destekleri ile bugün yapılan temayül yoklamasına Osmaneli İlçemizden tek aday olarak girdim.

Öncelikle adaylık sürecimizde destekleri ve birlik ve beraberlik içinde tek aday olarak gösterilmem konusunda ısrarları için başta ilçe başkanımıza, sonrası kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, yönetim kurullarımıza ve eski dönemler ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Osmaneli olarak birlik ve beraberliğimiz ilçemize daha çok hizmeti ve yatırımı getirecek.

2014-2024 döneminde Osmaneli hedeflerimizi gerçekleştirdik. Bölgemizde projeleri ve uygulamaları ile örnek alınan Belediye olduk. 2024-2029 dönemi için Osmaneli halkının tercihi ile yeni hedeflere, yeni projelere devam edeceğiz inşallah.”

AK Parti Bilecik teşkilatları temayül yoklaması gerçekleştiriyor
TEK ADAY GÖSTERİLDİ!
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin