TEMİZ BİR BİLECİK İÇİN CANLA BAŞLA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Pelitözü Gölpark başta olmak üzere Bilecik’in birçok noktasında temizlik çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşların daha rahat ortamlarda zaman geçirmesi amacıyla gerçekleştirilen bahar temizliği kapsamında Pelitözü Gölpark’ta kış boyunca oluşan kirlilik ekipler tarafından temizlendi.

 

Ekipler çalışmaları kapsamında ayrıca göl kenarındaki otlarla birlikte kötü görüntüye neden olan alanlarda da temizlik çalışması yaptı.

TEMİZ BİR BİLECİK İÇİN CANLA BAŞLA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 15 Mart 2019, 18:57

    Bırakın göleti Nevzat. Sokağını 10 yıldır temizleniyor

    Cevapla
  2. Seçim için değil,vatandaşın iyiliği için yapınız.AST

    Cevapla
  3. 15 Mart 2019, 23:42

    yarın gazetesinde çıkan gölet tarihinin en pis zamanı şeklindeki haberi şiddetle kınıyorum. Haber çarşamba günü 17:45 de yayınlanmış ama ben aynı tarihte sabah gölette gezerken belediye işçileri temizlik yapıyordu. En azından o işçilerin emeğine uğraşlarına saygı gösterilmeli. Bu haberi işçilere saygısızlık olarak değerlendiriyorum. Bu tür yalan ve yönlendirici haberler habercilik etiğine yakışmadığı gibi kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. İnanmayanlar içinde belediyede illa bunun kayırları vs vardır arayıp sorsunlar. Sizin habercilik anlayışınızı da tebrik ediyorum. Teşekkürler.

    Cevapla
  4. Seçime az kaldı çalışın tabi?

    Cevapla
    • Mehmet secimle alakasi yok belediye yazinda dahil olmak uzere golparkta temizligi surekli yapiyor sen ve senin gibi art niyetli kisiler bunu secimle bagdastiriyor.hakkaniyetli olunda orada emek sarfeden insanlara biraz sayginiz olsun.sen ve senin gibi binlerce kisinin etrafa dusuncesizce attigi copleri buninsanlar topluyor.kisi yada kurumlari.elestireceginize oturupta bir dusunun hayvan dahi pisligini ortada birakmazken insan dediklerimiz hayvanlar kadar olamiyor.insanin girdigi yerher rezillikten gecilmiyor ne yazikki

      Cevapla
  5. Dün siteniz ile yaptığım yorumu paylaşma cesaretinde bile bulunamadınız. Helal Olsun. Uygunsuz İçerik olarak dönebilirdiniz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin