Tennur Tutgun Seçmenlerine Çağrıda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı Tennur Tutgun, basın açıklaması düzenlerken, seçmenlere çağrıda bulundu.

Gazeteciler ile iftar yemeğinde bir araya gelen Muhtar adayı Tutgun, sandığa gelip Muhtar için oy kullanmayan ve mahallede oy kullanıp orada oturmayan seçmelere yönelik bazı açıklamalarda bulundu.

Tutgun şöyle konuştu:

“Ben Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı Tennur Tutgun. Doğma büyüme mahalle sakiniyim. Mahalle sakinlerimizin istediğiyle aday çıktık. Broşürümüzü de mahalle sakinlerimiz ile birlikte hazırladık. Aza ekibimizin hepsi mahallemizin belli kesimlerinden oluşmaktadır. Tüm şikayet ve önerileri alarak mahallemizin eksiklerine ve isteklerine yer verdik.

Şimdi size iki önemli konudan bahsetmek istiyorum, 2019 seçimlerinde ben yine adaydım küçük bir farkla kaybettik. Mahalle sakinlerimizin isteği ile çıkmıştık. Nedenlerinden birisi ise, mahallemizde oy kullanıp mahallemizden oturmayan seçmenlerimiz var. Sizlere ulaşmakta zorluk çekiyoruz. O yüzden de basın yoluyla sizlere ulaşmaya çalışıyorum. İnşallah hepinizin evine girerim diye düşünüyorum. Mahallede oturmayıp, mahallede oy kullanan seçmenlerimiz lütfen bütün adaylarımız araştırarak oy kullansınlar. Bizlere ulaşmaya çalışsınlar. Ben sizlere ulaşmaya çalışıyorum. Faklı çalışmalar yapıyorum. Bana geri dönerseniz çalışmalarımız size ulaşıp ulaşmadığına emin olacağım. Sizleri sandıkta görmek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bir diğer konu ise, sandıkta gelip oy kullanan fakat muhtara oy kullanmayan seçmelerimiz var. 2019 seçimlerinde Atatürk İlkokulu’nda 200 seçmenimiz vardı. Sandığa gelip oy kulandılar fakat muhtara oy kullanmadılar. Sizlere de lütfen diyorum ki, sandığa geldiğinizde o zarfta muhtar için de oy kullanmanızı öneriyorum ve rica ediyorum. Bu seçimde sandığa gelip muhtara oy kullanmayan seçmenlere, ‘Lütfen gelip bana oy verin’ diyorum.”

Tennur Tutgun Seçmenlerine Çağrıda Bulundu
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin