Tercan Sigorta Bilecik Toros Şubesi açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in sevilen esnaflarından Toros Dondurma sahibi İbrahim Özdemir’in eşi Zehra Özdemir tarafından Bilecik’e kazandırılan “Tercan Sigorta Bilecik Toros Şubesi” dualar eşliğinde açıldı.


Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki iş yerinin açılışına, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti İl Başkan Serkan Yıldırım, İYİ Parti İl Başkanı Yusuf Paçacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Önceki dönem İl Başkanı Fikret Karabıyık, siyasi partiler ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Özdemir ailesi ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan işletme sahibi Zehra Özdemir, işletmenin Trafik, Kasko, Tarım, Sağlık, DASK, Konut, İşyeri, Seyahat, Nakliye, Tarsim ve Hayvancılık sigortaları konusunda Bilecikli vatandaşlara hizmet vereceğini söyledi.

Özdemir, konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“Biz eşimle beraber güzel bir yola çıktık. Önce Allah’ın izniyle daha sonra siz değerli büyüklerimiz, ailemiz, eş ve dostlarımızın da destekleriyle beraber, umarım bu yolda güzel yerlere gelir ve başarılı oluruz. Bilecik’e hizmet etmek ve ilimize böyle bir işletmeyi kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Okunan dua ve kurdelenin kesilmesinin ardından iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından davetliler iş yerini gezdi.

Yeni iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

Tercan Sigorta Bilecik Toros Şubesi açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Sen

    Cevapla
Bizi Takip Edin