TFF LEFKE CUP U 15 FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli’nde düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Lefke Cup U15 futbol turnuvası bol gollü sonuçlarla başladı.

İlçemizde ağırladığımız Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu, Kağıthane, Beykoz, Gaziosmanpaşa, Esenyurt, Güngören ve 1308 Osmaneli Belediye Spor olmak üzere 10 güzide takım fair play içinde mücadele ediyor.

 

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Bolu Spor, Beykoz, Kâğıthane, Güngören, Esenyurt, Gaziosmanpaşa ve 1308 Osmaneli Belediye Spor 10 Ağustos 2017 perşembe günü mücadeleye başladı. Turnuvaya katılacak olan takımlar, 09 Ağustos Çarşamba günü ilçeye geldiler.

 

 

Osmaneli’ne gelen takımları ziyaret eden Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, takımlara “Hoşgeldiniz” diyerek başarılar diledi. Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, ilçemizde böyle güzide takımları ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Gerek biz büyükler, gerekse de çocuklarımız televizyonlardan izlediğimiz ve taraftarı olduğumuz takımları, alt yapıları da olsa Osmaneli’nde izleme fırsatı buldular. Böyle güzide takımları Osmaneli’nde
ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. LEFKE CUP U15 turnuvası umarım uzun yıllar devam edecek ve ileriki yıllarda ulusal hale gelecektir. Turnuvaya katılan takımlarımızın konaklamasından yemeğine kadar her türlü ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyoruz. Bu turnuvadan da alnımızın akıyla çıkacağız. Havaların sıcak olmasına
rağmen gençlerimiz çok güzel maçlar çıkartıyorlar. Hepsine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu yıl bu turnuvada seyrettiğimiz bazı gençlerin içerisinden yıllar sonra büyük futbolcular çıkacaktır. Onları şimdiden seyretme imkânına kavuştuğumuz için kendimizi mutlu hissetmeliyiz” dedi.

 

Turnuvanın ilk günkü sabah maçlarında Çim sahada Saat 09.30’da Boluspor-Gaziosmanpaşa, Saat 11.00’de Beykoz-Güngörenspor Karması ile oynarken, Sentetik sahada Saat 09.30’da Fenerbahçe-Kâğıthane, Saat 11.00’da Galatasaray- Beşiktaş Karması ile oynadı.

 

Turnuvanın ilk gününde alınan sonuçlar şöyle;
Fenerbahçe: 6 – Kağıthane: 0
Galatasaray: 6 – Beşiktaş İlçe karması: 1
Gaziosmanpaşa 0 – Boluspor: 0
Güngören: 1 – Beykoz: 1
Bolu: 1 – Güngören: 1
Fenerbahçe: 4 – Esenyurt: 0
Gaziosmanpaşa: 2 – Beykoz: 0
1308 Osmaneli B. S.: 0 – Galatasaray: 5

TFF LEFKE CUP U 15 FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin