TİYATRO TOPLULUĞU’NDAN MUHTEŞEM PERFORMANS

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl ilk kez oluşturulan tiyatro topluluğu bu yıl hazırladığı “Kulaktan Kulağa” adlı oyun ile seyirci karşısına çıktı.

Metristepe Kültür Merkezinde sahnelenen oyuna ilgi oldukça yoğun olurken salonda bulunanlar arasından Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve çok sayıda tiyatro sever yer aldı.

 

M. Tamer Uyar’ın yönetmenliğinde sahnelenen oyunda, tiyatrocuların performansı görülmeye değerdi. Dedikodunun yol açtığı faciaları, kıskançlık krizlerini komik bir dille anlatan ”Kulaktan Kulağa” oyununda tiyatrocuların oyunun bazı bölümlerinde seyircilerin arasına karışması oyuna ayrı bir renk kattı.

 

Sık sık salonun kahkahalara boğulduğu tiyatro oyununun sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; tiyatroculara plaketlerini takdim ederek “bünyesinde kurulan bu topluluğun oluşturulmasında emeği geçen herkese, oyuncularımızın hazırlanmasında çok büyük bir görev üstlenen hocamız M. Tamer Uyar kardeşime ve gösterdikleri muhteşem performans ile bizleri eğlendiren tüm tiyatrocularımızı tebrik ediyorum. Daha nice oyunlarda kendileri ile birlikte olmak dileği ile..” dedi ve oyuncular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
‘Kulaktan Kulağa’ adlı oyun gördüğü yoğun ilgi nedeni ile 5 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.00’de yeniden seyirci karşısına çıkacak.

TİYATRO TOPLULUĞU’NDAN MUHTEŞEM PERFORMANS
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin